Program » Tweaks » Defragmentering

JetDrive last ned
4 0 5887  

Ladda ner Jetdrive gratis här och få en super snabb dator igen.

Tidigare var datorn super snabb att öppna och köra alla dina applikationer. Ja, det var då. Vad har hänt nu? När mängden filer ökar tar det också längre tid att defragmentera alla filer i Windows-registret, vilket förlänger den tid det tar för att hitta den information som datorn behöver. JetDrive fixar problemet, defragmenterar datorn och förbättrar prestanda avsevärt.

I de klassiska hårddiskarna lagras filer magnetiska sektorn för sektorn. När en fil raderas finns det ett hål. Om den nästa filen som sparas inte passar in i det här hålet kan det leda till ett problem. Därför placeras en del av filen i en del på hårddisken medan den andra delen är placerad någon annanstans. Därför är datorn gradvis längre att läsa data eftersom data måste samlas in från olika platser på hårddisken.

JetDrive korrigerar detta problem och defragmenterar hårddisken på ett enkelt och säkert sätt. I denna process monteras filerna till en bit och omstruktureras helt. Detta expanderar datorn väsentligt - och förhindrar också kraschar.
Hur ska alla defragmenteringsprogram fungera, men tyvärr är de de minsta. Ladda ner programmet idag och få en snabbare dator som har sparat sina filer så vettigt som möjligt.

Download JetDrive
Screenshots
Detaljerad information om JetDrive
Typ:
Trialware


Producent:
Abelssoft

Inkom datum:
13-01-2017
Plattform:
Windows Vista, 7, 8, 8.1 & 10 (32bit & 64bit versions)

Storlek:
2.2 Mb

0