Program » Multimedia » Video och musik

Icecream Video Editor last ned
1 0 6267  

Ladda ner Icecream Video Editor gratis här

Behöver du göra ett videoprojekt? Kanske har din son eller dotter bara spelat ett fotbollsmatch och du vill göra en rolig höjdvideo. Du kanske har mediestudier på gymnasiet och behöver lite gratis och enkel programvara för att göra din film?

Det är inte alltid lätt att göra en video med en stram budget, men det finns bra gratisalternativ. Icecream Video Editor är en av dessa.

Många enkla videoredigeringsfunktioner

När du startar Icecream Video Editor kan du nästan omedelbart börja redigera din video. Dra först och släpp dina filer i programmet och klistra in dem i uppspelningsspåret.

Ovanför uppspelningsspåret kan du spela med de olika effekterna som finns. Du kan beskära, trimma, lägga till text i videon, påskynda, suddiga videor, applicera filter och spela med ljudet och olika övergångar mellan klipp.

Det är också möjligt att ändra färgsammansättningen i begränsad omfattning. Det finns reglage för mättnad, ljusstyrka, kontrast och hatt. Perfekt om du vill göra en film Noir eller något i en annan genre där ljus och färg verkligen spelar en roll.

En riktigt intuitiv design med fokus

Icecream Video Editor har gjort mycket för att leverera en design som lämpar sig vid första anblicken och som du enkelt kan arbeta med. Det allmänna användargränssnittet består av tre rutor och några verktygsfält.

Det finns en ruta för de filer du har laddat upp till programmet så att du snabbt kan sortera igenom dem. Sedan har du uppspelningsspåret där du kan ordna filerna enligt uppspelning, och sedan till sist en låda där du kan titta på din film.

Du har ett verktygsfält för de allmänna redigeringsverktygen och sedan ett för att filtrera runt i det som visas på ditt gränssnitt. Du kan också snabbt växla mellan projekt, för att verkligen hålla koll på om du arbetat med många saker samtidigt.

Slutsats

Om du ska göra en film och har en stram budget, så är Icecream Video Editor precis något för dig. Programmet har många användbara funktioner som gör att du enkelt och snabbt kan göra en solid produkt utan att spendera ett öre. Naturligtvis finns det avancerade funktioner som du inte får tillgång till, men i allmänhet är den riktigt solid och användbar i nästan alla amatörsituationer eller om du bara vill bli bättre på att redigera videor. Det kan klart rekommenderas.

Download Icecream Video Editor 2.21
Screenshots
Detaljerad information om Icecream Video Editor
Typ:
Freeware


Producent:
Icecream Apps

Inkom datum:
25-09-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
71.3 Mb

0