Program » Datasäkerhet » Anti-Spyware

IObit Malware Fighter PRO last ned
5 0 4381  

IObit Malware Fighter PRO är ett avancerat program för malware och spionprogram som upptäcker och tar bort de djupaste infektionerna och skyddar din dator från olika möjliga spionprogram, adware, trojaner, keyloggers, robotar, maskar och kapare.

Malware Fighter PRO är en professionell och förbättrad version av Malware Fighter Free. Denna förbättrade version är ett utmärkt säkerhetsprogram som är en nödvändighet på alla datorer som prioriterar säkerhet och integritet.

Det finns många ytterligare funktioner som kommer med PRO-versionen av Malware Fighter, t.ex. då är PRO-versionen upp till 130% snabbare för att upptäcka och ta bort säkerhetshot.

Ett viktigt program

Tyvärr har Internet globala säkerhetshot, och ingen skyddas från attacker och hot därifrån. Men lyckligtvis finns det några försiktighetsåtgärder som man kan vidta. En av dessa försiktighetsåtgärder är att skaffa ett trovärdigt och pålitligt säkerhetsprogram.

Det finns ett hav av säkerhetsprogram på marknaden, men Malware Fighter PRO lyckas sticker ut från sina konkurrenter. För det första är programmet blixtsnabbt och otroligt enkelt att använda, oavsett tidigare teknisk erfarenhet. Som det ses ovan tar det Malware Fighter PRO i en minut att fixa fel och brister på vår testdator.

Alla säkerhetsprogram måste ha skanningsfunktioner, eftersom program upptäcker och tar bort alla säkerhetshot. Malware Fighter PRO har tre olika skanningar att välja mellan: Smart Scanning, Full Scanning och Custom Scanning. Av de tre är Smart Scanning mycket intresserad. Smart Scanning är en skanningsfunktion som vi inte har sett tidigare, och den är imponerande effektiv. På vår testdator kan Malware Fighter PROs Smart Scan skanna cirka tusen filer var tionde sekund.

Hur lång tid en full skanning tar beror alltid på datorn. Om du inte har många filer kvar kan en full skanning ta ganska länge. Vår testdator har en enorm mängd filer som ligger runt och det tog Malware Fighter PRO mindre än 5 minuter att skanna dem alla.

De två versionerna

Som nämnts tidigare finns det två versioner av Malware Fighter på marknaden, den ena kallas Free och den andra kallas PRO. Det är upp till en att ladda ner en version snarare än den andra. Det finns naturligtvis tydliga skillnader mellan dem. För att göra det så kort som möjligt har PRO-versionen uppenbarligen alla funktioner som finns i gratisversionen.

Dessutom har PRO-versionen en mängd extrafunktioner som kan vara oerhört användbara. En av de som vi är mest intresserad av är skyddet av personuppgifter. PRO-versionen ser till att stoppa ransomware från att kryptera sina känsliga dokument, och det finns också en funktion som kräver ett lösenord, och om man inte har ett så kan ingen få åtkomst till sina personliga data.

I princip är PRO-versionen en förbättrad version av Malware Fighter, och om du värdesätter att skydda din PC och känsliga dokument kan det vara en bra idé att investera i PRO-versionen. PRO-versionen är prenumerationsdriven och kostar dig cirka $ 200 för en ettårig PC-licens, vilket är ett ganska bra pris, och även i den låga änden jämfört med andra säkerhetsprogram på marknaden.

Minimalistisk design som är lätt att hitta

Design och användarvänlighet går ofta hand i hand, och detta kan tydligt ses med Malware Fighter.

Malware Fighter PRO har en minimalistisk design som använder flikfunktionen till perfektion. Det är otroligt enkelt att navigera i programmets många funktioner, även om du inte har den största tekniska erfarenheten.

Liksom resten av IObits produkter har programmet översatts till hela världen, inklusive svenska, svenska, norska, etc. är inte knivskarp till engelska.

Erfarenhet är nyckelordet

När det gäller säkerhetsprogram är erfarenhet på marknaden ett absolut måste. Nya säkerhetshot mot datorer utvecklas ständigt, och en oerfaren utvecklare kan ha en oerhört svår tid att stoppa dem. Men en erfaren utvecklare vet hur man hanterar nya säkerhetshot an, och därför är en trovärdig och erfaren utvecklare en nödvändighet när man väljer ett säkerhetsprogram.

Malware Fighter PRO är som sagt utvecklat av IObit, som har erfarenhet på marknaden i så stor utsträckning. IObit har utvecklat program över hela världen, som vi alltid har haft nöjet att rapportera och testa, och deras säkerhetsprogram är inget undantag. Malware Fighter PRO upptäcker och tar bort säkerhetshot över hela världen. Dessutom har IObit ett gott rykte för att fortsätta utveckla och uppdatera sina program fortlöpande, så att du kan investera i PRO-versionen med god samvete och veta att du också är skyddad mot de nya säkerhetshoten i framtiden.

Slutsats

Om du värdesätter säkerhet och integritet är Malware Fighter PRO ett absolut måste. Programmet är otroligt välutvecklat och har en mängd fasta extra som alla kan njuta av oerhört. Programmet är också lätt att hitta, även om du inte tidigare har haft ett säkerhetsprogram på din dator.

Den många språköversättningen är en ockupation av IObits intresse för en så stor målgrupp som möjligt, och detta kan tydligt upplevas. IObit är en professionell och erfaren utvecklare som utvecklar några av de bästa programvarorna på marknaden. Den största fördelen med IObit-programvaran är att du vanligtvis kan ladda ner en gratisversion av dem, så att du kan testa dig själv och ta reda på om deras programvara är avsedd för en.

Vi rekommenderar Malware Fighter PRO till alla som saknar ett enkelt, lätt att använda, blixt-snabbt och pålitligt säkerhetsprogram.

När du köper IObit Malware Fighter PRO finns det en 30-dagars full återbetalningsgaranti.

Download IObit Malware Fighter PRO 3.3.0
Screenshots
Detaljerad information om IObit Malware Fighter PRO
Typ:
Shareware


Producent:
IObit

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Windows XP/Vista/7/8/8.1/10

Storlek:
39.8 Mb

Uppdaterad datum:
08-08-2019
0