Program » Apple » Mac

HD Converter för Mac last ned
3 0 6297  

Ladda ner Aiseesoft Studios HD Video Converter gratis för Mac

Med Aiseesoft Studios videokonverteringsprogramvara behöver du inte längre oroa dig för om din video- eller ljudfil kan spelas i ett specifikt medium som kräver en specifik filtyp.

Programmet erbjuder en mängd olika formattyper som du kan importera från och exportera till. Dessutom får du också möjlighet att redigera i din videofil innan du sparar den, så att du bland annat kan korrigera färger, ljusstyrka och mer.

 

Ett företag som tillhandahåller bra videoprogram

Företaget grundades för mer än tio år sedan och har därför många års erfarenhet av mjukvaruutveckling. De har också mer än 5 miljoner användare över hela världen, som alla drar nytta av företagets fantastiska program, som ger mycket frihet och möjligheter att - bland annat - anpassa sina ljudfiler och videor, samt återställa data på olika enheter.

De har också ofta erbjudanden på sin webbplats, så du kan spara mycket pengar genom att hålla koll på deras förstasida, där du ibland kan spara 20% på ett paketavtal med många av deras program tillsammans för ett pris.

Förvandla dina 2D -videor till 3D, enkelt och enkelt

Vem gillar inte en 3D -video? Det lägger alltid till lite extra när videor har det extra djupet som 3D -formatet erbjuder. Med HD Video Converter är det möjligt för dig att konvertera dina filer till 3D -format med två olika metoder.

Den ena är delad skärm, där din bild visas två gånger bredvid varandra eller ovanför / under varandra. Detta kan bland annat användas med någon form av 3D -glasögon, som gör att du kan ha två videoingångar samtidigt.

Den andra sorten är den gamla gamla kontrastfärgversionen, som förmodligen är mest känd på grund av de blå / röda glasögonen, som vanligtvis är en del av att kunna uppleva effekten. Denna typ av 3D -effekt kallas också anaglyfisk effekt.

Du kan också välja andra versioner än blått och rött så att personer med viss färgblindhet fortfarande kan njuta av effekten.

 

Välj mellan fyra olika språk- men (tyvärr) inte svenska

Mac -versionen låter dig läsa menyer på fyra språk: engelska, tyska, franska och japanska. Så om du kan tala eller förstå ett av dessa språk kommer programmet inte att vara svårt att komma igång med.

Tyvärr finns det ingen svensk version av programmet, och det ser inte heller ut som att det är något som kommer att arbetas med i framtiden, så du kan behöva läsa dig lite om dina språkkunskaper inom dessa språkområden, om du vill få ut det mesta av programvaran.

Å andra sidan kan vi också konstatera att det inte är världens svåraste program att komma igång med. De har många grafiska element som kan hjälpa dig att använda programmet.

I allmänhet fungerar programmet lite som du kan förvänta dig - och det kommer därför inte att ta de flesta särskilt lång tid att räkna ut exakt hur man gör.

Exportera till många olika filformat

Inuti programmet är det möjligt att importera och exportera en mängd olika videoformat. Du kan redigera HD -videoformat, till exempel MPEG, MP4, MOV, TRP och MTS och många andra. Du kan också välja att helt enkelt importera ljudformat som MP3, AAC, WAV, VMA, OGG, CUE och många andra - eller vanliga videoformat, som MPG, MPEG -1 och 4, RMVB, DIF, 3GP, etc.

Dina exportalternativ är också bra, allt från MPG-, WebM-, MKV-, ASF- och VOB-videofiler till HD-videor i formaten H.264, MPEG-4, TS, MP4 och ljudfiler i AAC, MP3, MKA, M4A och många fler.

Det finns också kategorier som du kan välja så att du får ett videoformat som passar raktprecis vad du behöver det för.

 

Samma program - för Windows -användare

Om du inte är en mac -användare, men ändå tycker att programmet låter spännande, låt dig inte luras heller. Därför kan du ladda ner samma program för Windows via denna länk.

HD Video Converter för Windows fungerar lika bra som mac -versionen - oavsett vilket läger du hamnar i (när det gäller operativsystem och tillverkare) är det möjligt att installera och använda det här programmet på din favoritenhet.

Andra program som du kan ladda ner och använda med HD Video Converter

Ibland faller man i ett hål medan man sitter och rullar på facebook. Du har precis tittat på en rolig, kort video - och plötsligt har du rullat ner otaliga videor som har uppslukat din tid.

Om det här låter som något som kan hända dig kan du lika gärna göra denna upplevelse till något positivt och produktivt genom att installera Facebook Video Downloader. Med detta program kan du ladda ner videor direkt från facebook i MP4 -format. Sedan kan du klistra in det i HD Converter -programmet för Windows och redigera, samt konvertera det.

När du har laddat ner filen kan du alltid gå in och redigera den i ett redigeringsprogram, till exempel Videopad Video Editor.

Naturligtvis kan du fortfarande använda HD Converter -programmet för att redigera de små detaljerna i videon, till exempel ljusstyrka och färg. Men med Videopad Video Editor kan du också lägga till övergångar mellan videoklipp så att de blir mer sammanhängande, lägga till undertexter, ta bort brus och även exportera till ett annat filformat, som du sedan kan öppna i Aiseesoft Studios program.

VLC Media Player, å andra sidan, kan spela dina färdiga videor - och det kan faktiskt spela i de flesta format, så många av de format som HD Video Converter erbjuder kan du använda om du väljer att ladda ner det här programmet. Programmet är också mycket lätt att använda, så du behöver inte vara en teknisk expert för att få ut något av det.

Slutsats

Programmet fungerar inte bara som det ska - det är också snabbt. När du har valt filen du vill arbeta med kan du alltid se i menyöversikten vilket format (både i förhållande till pixlar, tid och 2D / 3D -effekt) du går från och till, markerad med en pil mellan de två bitarna av information.

Programmet kan också användas för att redigera ljus och färger i videon, samt att trimma längre klipp till kortare videor, som sedan kan slås samman till nya filer direkt i programmet utan att behöva ladda ner ytterligare programvara.

Det stora förhandsgranskningsfönstret, på höger sida av programmet, låter dig ständigt se ditt redigerade projekt.

Listan över möjliga filformat (båda som kan importeras från och exporteras till) är lång, och det kommer nästan alltid vara möjligt för dig att hitta en lösning på eventuella konverteringsproblem du kan ha upplevt från liknande program.

Download HD Converter för Mac 9.2.20
Se HD Converter för Mac på video :
Screenshots
Detaljerad information om HD Converter för Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Aiseesoft Studios

Inkom datum:
20-09-2021
Plattform:
MacOS, Windows

Storlek:
49.61 Mb

Uppdaterad datum:
21-09-2021
0