Program » Apple » Mac

Gramps til Mac (Svenska) last ned
2 0 5278  

Med Gramps for Mac (Windows-användare, klicka här ), som kan laddas ner gratis, kan du göra ett träd över familjemedlemmarna.

Gramps är ett gratis och öppen källprogram för Mac och Windows som låter dig organisera dina närmaste i form av så kallade familjeträd som är bra för att ge en tydlig överblick. Om du använder Linux eller en äldre version av OS X, besök utvecklarens webbplats här .

Först och främst innehåller programmet några tråkiga färger och en användargränssnitt som inte passar Apples operativsystem i Mac-versionen, som vi försökte i vårt test. På liknande sätt är den svenska översättningen så otillräcklig att det bara är bättre att använda Gramps på engelska. Om du gräver djupare in i programmet ser du att det faktiskt finns många funktioner att arbeta med. Tyvärr hjälper ovannämnda gränssnitt igen att göra användningen av Gramps en förvirrande upplevelse, vilket innebär att du måste spendera lite tid till programmet om du vill förstå hur allt fungerar.

Gramps är inte tillräckligt enkelt för att komma igång snabbt - det är helt enkelt förvirrande. Omvänt verkar det dock som om det finns många funktioner, och kanske är det bättre på ett annat operativsystem än Mac?

Download Gramps til Mac (Svenska) 4.0.3
Screenshots
Detaljerad information om Gramps til Mac (Svenska)
Typ:
Freeware


Producent:
Gramps

Inkom datum:
07-03-2014
Plattform:
Mac OS X Leopard, Snow Leopard, Lion, Mountain Lion & Mavericks

Storlek:
66.0 Mb

Uppdaterad datum:
22-08-2022
0