Program » Multimedia » Bildbehandling

Google Fotos (tidligere Picasa) last ned
5 0 2617  

Hämta Google Foton (tidigare Picasa) gratis här. Det är en gratis bildredigeringsprogram, en online-lagring och en digital fotodelningstjänst från Google kombinerad.

Google har valt att stänga Picasa Image Service istället för att fokusera på en enda webbaserad bildtjänst - Google Foton. Det är en smart och användarvänlig bildtjänst som många datoranvändare världen över trivs.
Om du tidigare använde Picasa kan du ladda ner och logga in på Google Foton för att komma åt din gamla Picasa-profil där dina gamla foton lagras. Det finns också ett antal olika fördelar med de nya Google Foton som sannolikt kommer att falla i din smak om du är intresserad av bildbehandling.

Imaging program idag

Idag använder vi en mängd olika program när vi spenderar tid framför datorn. En av dessa programtyper är bildprogram. Imaging har i allmänhet blivit populär bland många eftersom det möjliggör kreativ utveckling - ung, gammal, nybörjare, bloggare, men också den professionella fotografen har idag ett stort nöje i bildprogram. I detta avseende finns det många olika bildbehandlingsprogram som finns tillgängliga på marknaden, vilket kan hjälpa dig att finjustera och förbereda dina digitala minnen för att göra dem så trevliga som möjligt. Det viktigaste är att du hittar ett program som uppfyller dina behov och önskemål. Ett bra bud för en formidabel bildredigerare är Google Foton.

Vad gör du med Google Foton?

Innan du väljer att ladda ner en ny applikation till din dator är det en bra idé att få en bra inblick i programmets funktioner. Detta hjälper till att säkerställa att dina behov och preferenser är uppfyllda och att du i slutändan får full nytta av programmet. Det är viktigt att veta att med Google Photos får du ett program med många olika funktioner.
Något som många användare uppskattar i Google Foton är redigeringsfunktionerna. Med programmet kan du njuta av ett stort antal djärva redigeringsfunktioner, till exempel Vignette, Duo-Tone, Borders och mer.

Du kan också redigera två bilder sida om sida, eller jämföra redigerade versioner av bilder med originalet. Det är en mycket användbar funktion eftersom du har allt du behöver i ett enda fönster.

Google Foton har inte bara smarta redigeringsfunktioner, men programmet hjälper dig också att lagra stora mängder bilder på ett enkelt och enkelt sätt så att du snabbt kan hitta specifika bilder som du behöver. Du kan hitta specifika bilder genom att söka efter vad som är avbildat i bilden.

Dessutom får du gratis och obegränsad säkerhetskopiering av dina foton och videoklipp med Google Foton. Även om datorn kan bryta, kan du komma åt dina bilder på dina andra enheter eftersom programmet är en onlinetjänst. Med andra ord är dina filer alltid säkra och väl skyddade med Google Foton.

Det här är bara några av de funktioner du får om du laddar ner Google Foton. Programmet har både avancerade och lättanvända funktioner, så även om du är nybörjare i bildbehandling kan du snabbt lära dig hur du navigerar i programmets funktioner, eftersom själva utformningen är enkel och enkel.

Om du tycker att Google Photos-programmet låter intressant kan du besöka programmets officiella hemsida och läsa mer om programmets funktioner genom att klicka här.

Tillgänglighet

Det är typiskt i producentens intresse att så många som möjligt utnyttja det utvecklade programmet, och här är producenten Google, Inc. inget undantag. Du kan ladda ner Google Foton, oavsett vilken enhet du vill använda. På den här sidan kan du ladda ner Google Foton om du äger en dator med antingen Windows XP, Vista, 7 eller 8. Om du äger en dator med ett Mac-operativsystem, stödjer programmet också detta. Du kan klicka här för att ladda ner Google Foton till Mac. Om du vill ladda ner Google Foton till din smartphone kan du också göra det här. För att ladda ner programmet tilldin Android, du kan träffa här. Om du äger en iPhone kan du istället klicka här för att ladda ner Google Foton.

Alternativ bildredigeringsprogram för Google Foton

Innan du hämtar ett nytt bildredigeringsprogram för din dator kan det vara trevligt att utforska andra alternativ på marknaden. Det är därför en bra idé att göra grundlig forskning så att du får ut det mesta av det program du behöver ladda ner. Det finns olika alternativ till Google Foton. Det första alternativet vi vill markera är den mycket populära Adobe Photoshop. Detta är ett program som tydligt fokuserar på att erbjuda formidabla bildredigeringsfunktioner till sina användare. Ett annat alternativ till Google Foton är programmet

Photoscape. Med det här programmet kan du enkelt redigera och förbättra dina digitala foton med hjälp av programmets funktioner. Du kan också göra bildspel med dina foton i programmet, eftersom Photoscape också är en bildvisare.

Det finns många olika applikationer på marknaden när det gäller bildbehandling, så det är viktigt att du överväger vilka funktioner du vill ha i ett program. Om du vill läsa mer om olika bildredigeringsprogram innan du bestämmer vilket program du hämtar till din dator, kan du därför besöka vår bildbehandlingskategori med stor fördel. Här har vi samlat ett antal recensioner av många bra bildbehandlingsprogram på marknaden.

Slutsats

Sammantaget är Google Photos ett lättanvänt och lättanvänt program med många smarta funktioner som du kan njuta av om du är intresserad av bildbehandling och behöver en plattform med mycket lagringsutrymme där du säkert kan lagra dina digitala foton. Google Photos är därför en utmärkt tjänst som många människor kan njuta av eftersom applikationen också är tillgänglig på många olika enheter. Google Foton är också gratis - bättre kommer det inte vara nära. Programmet får med andra ord en varm rekommendation härifrån, oavsett om du är nybörjare eller avancerad användare.

Download Google Fotos (tidligere Picasa) 3.9.138.151
Screenshots
Detaljerad information om Google Fotos (tidligere Picasa)
Typ:
Freeware


Producent:
Google, Inc.

Inkom datum:
01-10-2008
Plattform:
Windows, Mac OS, iOS, Android, Tablet, Linux

Storlek:
157 Mb

Uppdaterad datum:
14-12-2018
0