Program » Internet » Browsers

Google Chrome last ned
5 0 2574  

Ladda ner den mest populära internetbrowsern Google Chrome gratis här.

Google Chrome är den mest använda internetbrowsern för tillfället. Google Chrome uppdateras ofta, så det är en god idé att ladda ner den nyaste versionen så att du därmed alltid är skyddad mot de senaste hoten. Därutöver är de nyare versionerna typiskt även en smula snabbare att använda.

 

Tillägg

Det finns många skäl till att Google Chrome har blivit en så populär internetbrowser, men om vi ska börja någonstans så måste det bland annat vara de många unika funktionerna som browsern erbjuder. Särskilt möjligheten att lägga till tillägg till sin Google Chrome. Dessa tillägg kan variera mycket i vad de kan göra, men en av de mest populära är Adblock. Detta tillägg tar helt automatiskt bort all reklam från alla hemsidor. Det gäller dessutom också videor, så du kan med lätthet starta en Youtube video utan att behöva se en reklamfilm först. Tillägg hittar du uppe i högra hörnet av Google Chrome, och därigenom kan du besöka Google Webshop som har ett hav av möjliga tillägg liggandes. Du kan dessutom också välja att ladda ner teman som gör att din Google Chrome blir helt unik och personlig för dig. Det finns så många fantastiska tillägg att det är helt omöjligt att nämna dem alla, men det ska sägas att det finns alltifrån spel, skrivverktyg och användarvänlighetshjälp som support i vardagen i form av påminnelsesystem. Oavsett vilket tillägg du har användning för så hittar du det helt säkert i webshoppen. Den största delen av tilläggen är dessutom också gratis att ladda ner och använda.

 

Blixtsnabb och utmärkt design

En av de mest grundläggande sakerna för en internetbrowser är hastighet. Google Chrome är utan tvivel blixtsnabbt när det kommer till att ladda diverse hemsidor och det har helt säker varit med och bidragit till populariteten. Det finns alternativa browsers, exempelvis Microsoft Internet Explorer, som under lång tid har fått ryktet att vara otroligt långsamt att använda. Detta är dock inte Google Chrome, även med ett hav av öppna flikar. Google Chrome är då fortfarande extremt snabbt på att ladda. Det finns alltid en möjlighet för de flesta internetbrowsers att välja vilken hemsida man önskar som startsida. Standarstartsidan för Google Chrome är givetvis Googles sökmotor, men du kan alltid ändra din startsida. Programmet är byggt kring att göra Googles sökmotor så snabbt tillgänglig för alla som möjligt, och därför är Google Chrome helt säkert den snabbaste internetbrowsern för att göra en snabb Googlesökning. Därutöver så har Google Chrome också en fantastisk design. Den är mycket överskådlig och enkel när man vill finna de funktioner som man önskar. Designen är egentligen mycket simpel, vilket bara bidrar till överskådligheten. Även med en stor mängd olika bokmärken och flikar öppna så lyckas internetbrowsern med att vara lätt att titta på.

 

God utveckling

Såsom namnet antyder är Google Chrome givetvis utvecklat av Google själv. Google är på många sätt internetets härskare och det är därför uppenbart att de skulle utveckla en internetbrowser till alla deras användare. Google har goda skäl till att deras internetbrowser ska vara så lättillgänglig som möjligt, då det är så de tjänar sina pengar. Det betyder också att Google Chrome alltid utvecklas och förbättras. Detta säkerställer att du alltid är skyddad mot de senaste hoten och de olika uppdateringarna kan också betyda att internetbrowsern blir snabbare och snabbare. Utöver detta så har Google Chrome också översatts till en del olika språk, så om din engelska inte är den starkaste är det alltid möjligt att ha Google Chrome på svenska.

 

Säkerhet

Säkerhet ska alltid vara en prioritet när man använder internet, och med Google Chrome är du alltid säker, trots att du kanske inte har ett starkt antivirusprogram. Om du besöker en hemsida som verkar misstänksam så stoppar Google Chrome trafiken och ger dig besked om att ett besök på den hemsidan kan vara en risk för din säkerhet. Du kan givetvis välja att ignorera beskedet och fortsätta ditt besök på den önskade hemsidan om du är helt säker på att den är riskfri. Det gäller också nedladdning av filer då Google Chrome helt automatiskt skannar filen efter dess att man har laddat ned den och berättar därefter om den hämtade filen utgör en fara för din säkerhet. Även om säkerheten i Google Chrome är mest tillfredsställande och omedelbart ytterst genomarbetad så ska det dock inte antas att Google Chrome är ett alternativ till ett bra antivirusprogram. Om du skulle sakna ett antivirusprogram kan du hitta flera olika här på sidan genom att använda den här länken. De är alla bedömda och använda av oss härifrån, och de finns både gratis samt köpversioner tillgängliga för dig.

 

Alternativ

Det ska inte framgå något tvivel om att det finns ett hav av alternativa internetbrowsers. Google Chrome är dock den mest populära, och är därför den internetbrowser som vi typiskt sätt rekommenderar. Trots att Google Chrome är ett starkt val har browsern dock mött kritik. Det är mycket välkänt att Google Chrome är mycket krävande för ditt RAM, så det finns en möjlighet att du inte har samma upplevelse av Google Chrome som vi har om du använder en äldre dator. Lyckligtvis nog så finns det många alternativ att välja mellan, och du hittar många av dem här på sidan. Mozilla Firefox och Internet Explorer är goda möjligheter om man inte skulle vara ett fan av Google Chrome. De är bägge snabba och tillgängliga till olika system. Du kan hitta vårt omdöme av Mozilla Firefox här samt vårt omdöme av Internet Explorer här. Du kan också kika på vår browserkategori via den här länken, då det är nödvändigt att hitta den optimala browsern till dig!

 

Versioner

En internetbrowser ska gärna ha en stor målgrupp, och en av de mest grundläggande sakerna för att skapa en stor målgrupp är tillgänglighet. Vi måste säga att Google Chrome har precis detta. Det är här på sidan som du kan ladda ner Windows-versionen, men det kan vara fullt möjligt att hitta Android, IOS, Mac OS eller Linux här.

 

Avslutningsvis

Avslutningsvis är det ganska förståeligt att Google Chrome är så populärt som en browser. Google Chrome är användarvänligt och enkelt att navigera samt har till och med en stor mängd extrafunktioner som saknas i de alternativa browsrarna. Säkerheten är på topp och browsern är blixtsnabb. En varm rekommendation härifrån.

Download Google Chrome
Screenshots
Detaljerad information om Google Chrome
Typ:
Freeware


Producent:
Google

Inkom datum:
11-09-2008
Plattform:
Windows, Mac OS, iOS, Android, Tablet, Linux

Storlek:
0.75 Mb

Uppdaterad datum:
28-09-2018
0