Program » Apple » Mac

GanttProject til Mac (Svenska) last ned
3 0 5248  

Vi har laddat ner och testat GanttProject for Mac ( klicka här för Windows ), vilket är ett gratis open source-program på svenska för att planera sina projekt. Är det värt din tid?

Har du planerat dina personliga projekt så att du når de olika tidsfristerna? Om inte, lyckligtvis, få hjälp i form av många schemaläggningsprogram på internet. En av dem är GanttProject, som är både fri och öppen källkod.

Programmet kan användas för att skapa ett så kallat Gantt-kort, vilket illustrerar en given projektprocess i form av stapeldiagram. Det kan vara ett bra sätt att få en översikt över många datum, så GanttProject är definitivt värt ett försök. Men vi anser att gränssnittet ser föråldrat ut, och som delar av programmet kan också vara förvirrande att arbeta med i början rekommenderar vi definitivt att se den här hjälpsidan .

Sammantaget verkar GanttProject vara ett solidt program om du kommer in i de olika funktionerna och kan leva med gränssnittet. Programmet testades på en MacBook Pro med OS X Mavericks installerad.

Download GanttProject til Mac (Svenska) 2.6.2
Screenshots
Detaljerad information om GanttProject til Mac (Svenska)
Typ:
Freeware


Producent:
GanttProject

Inkom datum:
07-02-2014
Plattform:
Mac

Storlek:
13.5 Mb

Uppdaterad datum:
12-02-2014
0