Program » Multimedia » Video och musik

Free Video Editor last ned
4 0 6054  

Ladda ner gratis videoredigeringsprogram här.

För videoälskande entusiaster kan det vara ett problem att hitta ett videoredigeringsprogram som inte kostar för mycket. Samtidigt måste det ha samma funktioner som annars skulle hittas med de dyra alternativen. Free Video Editor kan bara detta. Som nämnts är programmet gratis att använda och har alla funktioner du behöver för videoredigering. Den är endast tillgänglig för Windows-system just nu.

Free Video Editor har alla typiska funktioner som vi är vana vid från andra program. Funktioner som att kunna klippa, dela, komponera, rotera och så vidare. Är alla inkluderade i programmet. Dessutom hittar du också ett antal ytterligare funktioner. Ytterligare funktioner som att kunna lägga till olika videoeffekter och filter som passar dig. Till exempel klassiska filmer, svartvit, penna och många fler.

I grund och botten är Free Video Editor ett utmärkt alternativ om du inte vill betala avgifter för liknande program. Vi är förvånade över hur bra det fungerar. Samtidigt är designen utmärkt och bekväm att titta på. Det är extremt användarvänligt och det finns också en guide. Om du är ny på videoredigering.

Download Free Video Editor 7.4.0
Screenshots
Detaljerad information om Free Video Editor
Typ:
Freeware


Producent:
ThunderSoft

Inkom datum:
20-09-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
28.0 Mb

0