Program » Multimedia » Konverterare

Free Video Converter last ned
4 0 3546  

Free Video Converterer är ett gratis program, som kan klarar många av dina konverteringsbehov.

Nya format och plattformar utvecklas ständigt inom video- och filmbranschen. Därför kan problem uppstå lätt när du vill ta dina videoklipp med dig på språng, eller till exempel byta telefon eller dator med en nyare modell. Detta överensstämmer med Free Video Converter från Koyote Software. Med Free Video Converter kan du konvertera mellan alla de mest använda videoformaten så att dina videoklipp passar TV, mobiltelefoner, iPod, iPhones, webbsidor, Zune, Archos, etc. Programmet är enkelt att använda, snabbt och ganska gratis. Den stöder AVI, Mp4, iPod, PSP, 3GP (mobiltelefoner), Zune, iPhone, MKV, WMV, ASF, MOV, QuickTime, MPEG, MPG2, RM, VCD, VOB, AVCHD MTS, M2TS och många andra videoformat.

Videokonvertering blir inte lättare

Att ändra formatet på en video kan låta som en detaljerad och komplicerad process, men absolut inte med Free Video Converter från Koyote Software. Oavsett om du är en teknisk guru eller fortfarande har problem med att hitta din dator tar programmet dig här och guidar dig genom konverteringsprocessen. Programmet äger rum i ett fönster där du lägger till videon du vill konvertera och väljer sedan vilket format som ska konverteras. Efter det kommer programmet att slutföra resten, och på nolltid kommer du att få din video i precis det format du vill ha.

Du kan spåra exakt hur långt hon är i processen, programmet är och hur länge resten av omvandlingen förväntas ta. Även om programmet låter väldigt enkelt finns det också ett antal funktioner som kan anpassas om du vill gå in i detalj och ändra aspekter som ljud, storlek, frekvens och mer.


Ljudet är i fokus

Inte bara att ljudfrekvensen kan justeras och formatet kan ändras, Free Video Converter har också den funktion som du bara kan välja för att konvertera ljudet. Om du till exempel har en musikvideo eller videoinspelning från en konsert som du vill lägga till i din iPhone-spellista kan Free Video Converter konvertera videofilen till AAC-ljudformat, vilket är ljudformatet som används på iPhones.

Förutom AAC stöder programmet även ljudformat som MP3, WMA, MP2 och många andra. Precis som konvertering från ett videoformat till ett annat, går det också imponerande snabbt när programmet konverteras till ljudformat. Om du letar efter ett program för att bara konvertera ljudfiler från ett ljudformat till en annan, kan WMA MP3 Converter bara användas för detta. Du kan ladda ner en gratis test av programmet här . Alternativt kan även Free Mp3 Wma Converter , känd för en användarvänlig layout, göra det enkelt och snabbt att konvertera ljudfiler så att du kan spela dem på alla dina enheter. Det är utformat för Windows och den version du hittar här är den senaste versionen av programmet. Det är som Free Video Converter helt gratis, och de två programmen ger dig alla verktyg för ljud och video konvertering gratis.

Anpassad konvertering

Om du bara vill konvertera en del av din video har Free Video Converter också en funktion för detta. Som användare kan du fritt bestämma var i videon bör starttiden för din konvertering vara.

Detsamma gäller för slutet av kursen. Programmet tillåter dig också att konvertera flera filer så att du inte behöver sitta och vänta med att lägga till nästa avsnitt i en serie som du är i färd med att konvertera. Du väljer alla filer du vill konvert och sedan ta programmet över och börja konvertera nästa fil så snart som möjligt.

Koyote Software är en specialist

Skaparna bakom programmet har en stor bakgrund av programvara som hjälper användarna att konvertera ljudfiler, cd-skivor och DVD-skivor samt videofiler. De är specialister på detta område, vilket innebär att de vet exakt vad användarna behöver. De förstår att konvertering snabbt kan bli en teknisk affär, och därför är användarvänlighet ett pågående tema i alla sina program. Om du vill se ett urval av programvaran som erbjuds av Koyote Software, klicka här .

Uppdateringar

Precis som med allt annat i världen finns det också ständiga förändringar och förbättringar inom video- och ljuduniverset. Därför är det naturligtvis också ett behov av ett program som detta för att hålla sig uppdaterat så att du inte behöver tänka på nya alternativ varje gång tekniken utvecklas. Detta är absolut fallet med Koyote Software, och därför uppdateras Free Video Converter regelbundet.

Tillgänglighet

Free Video Converter är utvecklad för Windows, och det här är den senaste versionen av programmet. Istället, om du vill ha ett alternativ för Mac OS, kan du ta en titt på Prism Video Converter . Den har många av samma funktioner som Free Video Converter har. Den största skillnaden är att Prism Video Converter är tillgänglig för Mac OS, medan Free Video Converter, som nämnts, är begränsad till Windows.

Den alternativa

Koyote Softwares Free Video Converter är förstås inte den enda video konverteraren för Windows. Därför, om du vill se andra program innan du bestämmer vilket program som är bäst för dig, rekommenderas Aimersoft Video Converter Pro starkt. Den innehåller många av samma funktioner som Free Video Converter, men har också några videoredigeringsfunktioner i verktygslådan som beskärning och effekter. Du kan ladda ner en gratis test av Aimersoft Video Converter Pro här .

Slutsats

Om du behöver ett enkelt och snabbt sätt att konvertera dina videoklipp så att de är tillgängliga på alla dina plattformar, och om du inte vill ha en krona på det, är Free Video Converter det perfekta valet för dig. Programmet är lättanvändbart och omvandlar mellan alla de format du har hört talas om, liksom alla som du inte visste. Det har också en mängd ytterligare funktioner som du kan välja att använda, till exempel att välja att konvertera specifika delar av dina videoklipp, eller konvertera bara ljud. Människorna bakom är specialister på deras område, vilket innebär att du knappt hittar ett enklare och mer pålitligt program för video konvertering på Windows.

Download Free Video Converter 3.1
Screenshots
Detaljerad information om Free Video Converter
Typ:
Freeware


Producent:
Koyote Soft

Inkom datum:
27-03-2010
Plattform:
Windows

Storlek:
4.1 Mb

Uppdaterad datum:
14-12-2018
0