Program » Underhållning » Hobby och Fritid

Free Screen Recorder last ned
4 0 6104  

Gratis skärminspelare kan laddas ner gratis här och du kan gratis spela in din skärm

Du kan ha varit ute innan att det kan vara smart att spela in din skärm utan att ha programmet att köra den. Nu finns det äntligen ett program som kan göra just det, och allt är mycket enkelt. Det heter Free Screen Recorder och du kan ladda ner det gratis hos oss.

Programmet är därför mycket användarvänligt eftersom det inte kräver den stora tekniska uppfinningen innan du kan använda programmet. Därför kan du se fram emot att komma igång snabbt utan att behöva spendera för mycket tid på att förstå hur det fungerar. Det är jättebra när du bara kan komma igång med vad du hade tänkt. Så med detta program blir du inte irriterad över att du inte kan hitta runt programmet.

Det är aldrig ett bra skick att få ditt jobb gjort, så det är riktigt trevligt att du kan komma igång direkt utan att behöva spendera energi på att bli irriterad på något så enkelt.

Spela in medan du spelar

Det finns nu många i världen som gillar att se andra spela sina datorspel för att hålla jämna steg med vad du spelar. Det kan därför vara vettigt att spela in din förlägenhet när du spelar ditt spel, eftersom det definitivt kommer att finnas några där ute någonstans som vill se hur du gör det. Det kan faktiskt vara vettigt oavsett hur bra du är, för det kommer alltid att finnas någon som är mindre bra, och då kan de lätt få ut något av att titta på ditt spel ändå.

Det bästa är att du också kan spela in ljud, så det kommer inte bara att vara tystnaden som de kommer med. De kommer också att kunna höra spelets ljudeffekter och vad du säger. Det kan därför göras mer spännande att följa vad som händer på skärmen, nu när de både kan se vad som händer och höra olika ljud. Med det här programmet kan du snabbt få många tittare, nu när det faktiskt kan vara kul att följa.

Spela in en muntlig presentation

Om du snart går till en muntlig tentamen kan det vara en bra idé att öva lite på själva presentationen. Om du vill vara riktigt väl förberedd, kan du komma ut mycket med att använda Free Screen Recorder, eftersom du bara kan bli mycket smartare om hur du ser ut när du startar din presentation. Då kan du enkelt öva på vad som behöver göras bättre och vad du bör fortsätta göra. På det här sättet behöver du inte öva framför andra, utan istället kan du bara visa det för dig själv. Det kan vara en stor säkerhet för många, så kanske kommer du också ha nytta av det.

Det kan också vara så att du har fått uppdraget att skicka till din lärare att du bara håller en muntlig presentation. Om så är fallet, använder du helt enkelt detta program medan du har din webbkamera riktad mot dig själv, och sedan kommer du snabbt att ha en inspelning av dig som håller din presentation. Det är supersmart och det kan hjälpa dig med de små problemen.

Andra program för din hobby

Naturligtvis kan det finnas många andra hobbyer som du kan använda ett bra program utöver Free Screen Recorder. På Downloadcentral.dk har vi lyckligtvis gjort en hel del andra recensioner av olika program för hobbyer, så du kommer antagligen kunna hitta ett program som passar dig exakt. Du kan bara klicka här och du går direkt till våra många recensioner av hobby- och fritidsprogram.

Om du till exempel behöver lite inspiration kan vi rekommendera DreamPlan Home Design Software, som låter dig designa ditt drömhus, och programmet är till och med gratis. Det påminner dig förmodligen lite om The Sims, och det kommer förmodligen att vara lika underhållande för dig om du gillar att dekorera. Det kan hjälpa dig att ge dig några bra idéer för hur du kan dekorera ditt hem själv. Du kan prova lite och se om det fanns något som passade din smak. P & aring; På så sätt kan du enkelt få en uppfattning om vad som ser bra ut i ditt hem utan att behöva spendera mycket pengar för att se det i verkligheten i ditt eget hem.

Slutsats

Som en sammanfattning kan detta program vara mycket bra för den enkla uppgiften att spela in vad som händer på din skärm och vad som sägs. Så om det är den enda saken du måste göra, kan detta program, Free Screen Recorder, definitivt vara uppenbart. Eftersom detta program inte ger dig en hel del olika funktioner som du måste hitta runt, utan du får bara ett program med alla funktioner du behöver.

Till exempel kan programmet vara riktigt bra om du vill spela in när du spelar ett spel på din dator. Du kan använda detta för att lägga ut till andra som vill se när du spelar. Du kan också använda programmet när du behöver öva muntlig presentation, eftersom det bara ger dig möjlighet att filma dig själv via din webbkamera.

Om du vill använda programmet för en hobby eller fritid kan du enkelt göra det. Men det finns också många andra program som kan vara bra för exakt din hobby. Så du kan alltid kontrollera om det finns några ännu bättre alternativ.

Download Free Screen Recorder 2.9
Screenshots
Detaljerad information om Free Screen Recorder
Typ:
Freeware


Producent:
NB Software Development

Inkom datum:
18-04-2018
Plattform:
Windows

Storlek:
0.58 Mb

Uppdaterad datum:
20-08-2019
0