Program » Multimedia » Bildbehandling

Fotor last ned
5 0 5162  

Med foton, som kan laddas ner gratis till Windows, är det definitivt enkelt för alla att redigera bilder!

Fotor är ett bildbehandlingsprogram för Windows som adresserar ganska vanliga menyer, i motsats till till exempel Adobe Photoshop eller Gimp. Programmet är gratis, vilket gör att du kan uppleva annonser när du använder den, men det var inte ett stort problem i vårt test.

När du öppnar programmet presenteras de två huvudfunktionerna i programmet: bildredigering och ett collageverktyg. Om du vill återvända till startskärmen vid ett senare tillfälle och byta läge kan du göra det snart. Både bild- och collage-delen fungerar väldigt bra, och förutom att justera storleken och lägga till kanter finns det också mer avancerade funktioner, såsom möjligheten att spela med scener, effekter, bakgrunder och text. Alla skulle kunna komma igång snabbt, eftersom det enkla gränssnittet nästan liknar en iPad-applikation.

Sammantaget rekommenderar vi starkt Fotor. Programmet har många bra funktioner, är lätt att använda, och du kan även dela resultat online på Facebook, Twitter eller Flickr. Mycket mer du kan inte förvänta dig av ett gratis program!

Download Fotor 3.1.1
Screenshots
Detaljerad information om Fotor
Typ:
Freeware


Producent:
Fotor

Inkom datum:
15-10-2013
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
142 Mb

Uppdaterad datum:
19-05-2017
0