Program » Apple » Mac

Fire Alpaca for Mac last ned
4 0 5844  

Få ett helt gratis ritprogram som ständigt uppdateras. FireAlpaca är det bästa animerade programmet för både Windows och Mac.

FireAlpaca är en fri ritningsprogram som är tillgänglig på 10 språk och kompatibel med både Mac och Windows. Enkla verktyg och kontrollpaneler gör att du enkelt kan rita en illustration. Nya praktiska verktyg kommer gradvis att läggas till. Få FireAlpaca just nu och här!
FireAlpaca är väldigt enkelt! Inget behov av de svåra kontrollpanelerna! Programmet rekommenderas för nybörjare i skadlig kod och skadlig kod! Men självklart också för de avancerade användarna.
Gratis ritningsprogram för Mac-användare har inte varit så vanligt, men FireAlpaca är tillgängligt för både Mac och Windows. Hitta det till Windows här. Du kan även använda samma fil på både Mac och Windows.

Allt som krävs för att använda FireAlpaca är en dator och du kan börja rita / måla.
Programmet är snabbt även på en gammal dator.

Genom att använda snapverktyget kan du enkelt dra upp koncentrationslinjer. Snabbverktyget hjälper dig att dra i perspektiv.
Du kan enkelt lägga till olika effektpenslar med ditt eget mönster eller bild! Symmetrisk borste och rotationssymmetrisk mönsterborste skapar ett oväntat mönster.
Flera teckensmallar är redan tillgängliga i standardinställningen.

Starta din egen animerade serietidning med FireAlpaca ritningsprogram.

Download Fire Alpaca for Mac 1.5.22
Screenshots
Detaljerad information om Fire Alpaca for Mac
Typ:
Freeware


Producent:
PGN Inc.

Inkom datum:
02-09-2016
Plattform:
Mac OS X 10.7

Storlek:
25.4 Mb

Uppdaterad datum:
13-03-2017
0