Program » Multimedia » Bildbehandling

Fenophoto last ned
4 0 6252  

Ladda ner Fenophoto-redigeraren gratis här

Vill du börja lära dig att redigera foton och fixa dem? Det är lite av en stor process, men du måste börja någonstans. Men var är den platsen då? Det finns vissa människor som omedelbart går ut för att köpa ett dyrt redigeringsprogram som de inte riktigt vet hur man använder och sedan kanske ger upp helt.

Därför bör du börja litet där du kan testa grunderna i en säker miljö. Och det kan till och med göras gratis. Fenophoto är ett program som ger dig de bästa möjligheterna att lära känna saker.

Förinställda redigeringsfilter

Fenofoto fungerar främst med filter som är utformade för att korrigera vissa fel eller funktioner i en bild. Detta kan vara skugga / ljus, röda ögon, suddighet från bilder etc. Du kan i princip välja de enskilda filtren och bara lägga till dem i bilden och sedan se förändringen.

Det är emellertid också möjligt att leka med filterens olika parametrar. Och det är här du som nybörjare kan ha kul och se vad de olika sakerna verkligen gör med en bild. Om du har flyttat för mycket på vissa saker kan du alltid trycka på "återställ alla". Sedan återställs alla inställningar så att du kan börja om du går vilse.

En design som har misslyckats

Även om Fenophoto är ett riktigt bra program när det gäller att komma in i grunderna för fotoredigering och korrigering är designen tyvärr inte med. Inte alls. Om du tittar på programmets vänstra del av gränssnittet skjuts allt mycket nära varandra och ovanpå varandra. Det är verkligen förvirrande för ögonen och i allmänhet inte estetiskt tilltalande.

Men ljuspunkten i gränssnittet är att du, som de flesta andra fotoredigeringsprogram, har bilden tydligt och tydligt visas utan hinder. Det är en liten sak att hitta tröst i, men åtminstone är det något. Och lyckligtvis finns det också ett "instruktioner" -avsnitt som kan ge dig en liten översikt över allt om det verkar överväldigande.

Alternativ programvara

Om du verkligen känner dig efter att ha använt Fenophoto under en tid och du förstår de allmänna koncepten och allt går bara, så kanske du borde uppgradera till något större och bättre. Du har antagligen hört talas om Photoshop. Det mest erkända och använda redigeringsprogrammet världen över. Möjligheterna är nästan oändliga här, och du kan få vackra resultat av det. Om du vill läsa mer om eller ladda ner Photoshop kan du göra det här.

Slutsats

Om du vill ha en fot inuti dörren som leder till en värld av fotoredigering är Fenophoto ett bra ställe att börja. De flesta av funktionerna fungerar på egen hand, så att du kan utforska deras olika styrkor och svagheter i din egen takt. Om dessa säkra nybörjarramar är för dig, kan Fenophoto bara rekommenderas starkt för dig.

Download Fenophoto 6.1
Screenshots
Detaljerad information om Fenophoto
Typ:
Freeware


Producent:
Fenomeno83

Inkom datum:
03-06-2020
Plattform:
Windows & Android

Storlek:
99.73 Mb

0