Program » Apple » Mac

ESET Cyber Security til Mac last ned
4 0 5489  

ESET Cyber ​​Security skyddar dig mot virtuella hot, vilket också kan påverka molntjänster. Därför är det här programmet perfekt för dig, en aktiv användare av molntjänster, till exempel Dropbox. Du kan ladda ner en gratis test på svenska av programmet här.

ESET Cyber ​​Security är en kombination av flera typer av säkerhetsåtgärder som skyddar dig mot flera hot på en gång. Det bra med det här programmet är att programmet inte tar upp mycket utrymme när det används, hur många antivirusprogram kräver mycket av datorn när de skannar.

Programmet har ett effektivt molnescanningsprogram som låter dig skanna ditt moln för virus och mer. Samtidigt innehåller programmet även antivirus- och antispionfunktioner som håller din Mac rena för virus och mer. Några av de andra funktionerna inkluderar anti-phishing och social media scanner som skyddar din identitet medan du använder webben, medan sidor som stjäl lösenord och annan konfidentiell information inte har möjlighet att stjäla dina.

Så du får ett riktigt bra program som ger ett bra "Allround" -skydd för ditt system, vilket kan hjälpa dig att lugna ditt sinne med tanke på de nyligen läckta bilderna från molnet (berättade i olika pressmeddelanden). Med det här programmet behöver du inte oroa dig för att dina filer ligger i fela händer.

Testa även ESET NOD32 för PC här.

Download ESET Cyber Security til Mac 6.0.13.0
Screenshots
Detaljerad information om ESET Cyber Security til Mac
Typ:
Trialware


Producent:
ESET

Inkom datum:
19-09-2014
Plattform:
Mac OS

Storlek:
64.3 Mb

Uppdaterad datum:
25-09-2014
0