Program » Företag » Verktyg

ESBUnitConv last ned
4 0 5134  

ESBUnitConv är ett smart konverteringsverktyg för Windows som fungerar utan problem med många olika enheter. Ladda ner det gratis här!

Om du till exempel är student på teknisk utbildning och därför ofta arbetar med många nummer, kan du prova ESBUnitConv för PC. Programmet gör det otroligt enkelt att arbeta med många olika enheter, och fungerar på nästan alla versioner av Windows.

I vårt test på 64-bitars Windows 7 körde installationen av ESBUnitConv smidigt. När programmet är installerat behöver du inte gå igenom en lång introduktion, för det mesta ger sig själv. För att lista totalt 613 stödda enheter kan du välja mellan 21 olika kategorier. När de två önskade enheterna hittats och valts, anger du bara ett nummer, varefter programmet kommer att slutföra omvandlingen på mindre än en sekund.

ESBUnitConv är därför ett smart verktyg för dem som ofta behöver översätta enheter till vardagen - bara gör det en gång i taget, det är lättare att använda Google istället. På utvecklarens hemsida finns också en ännu mer avancerad version som du kan skaffa om du vill ha ännu fler funktioner.

Download ESBUnitConv 7.4
Screenshots
Detaljerad information om ESBUnitConv
Typ:
Freeware


Producent:
ESB Consultancy

Inkom datum:
19-09-2013
Plattform:
Windows 98, 2000, XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
1.30259 Mb

0