Program » Underhållning » Hobby och Fritid

Duolingo last ned
5 0 6221  

Lär dig upp till 90 språk med Duolingo gratis här

I en värld där länder närmar sig varandra närmare via internet och fredliga omständigheter, börjar vi träffa många nya människor från andra länder. Vanligtvis kan vi alla kommunicera med varandra via engelska, som i många år nu har varit ett riktigt språk i världen.

Men trots det kan det vara roligt och en bra utmaning att lära sig ett nytt språk, särskilt om du har ett intresse i ett specifikt land eller känner någon därifrån som vill tala mer på sitt eget språk. Med Duolingo kan du börja lära dig nästan alla språk du kan tänka dig genom deras språkkurser.

Små övningar varje dag gör skillnaden

Duolingo är inte en app designad för dig att sitta och tystna tunga saker varje dag i timmar för att lära dig ett språk. Duolingos filosofi är mer att små steg varje gång blir något stort på lång sikt. Därför föreslår de att du spenderar 15 minuter. per dag på appen eller deras webbplats. Och vad gör du på dessa 15 minuter?

Varje språk har en kurs där det finns en mängd olika övningar som berör varje aspekt av det givna språket du lär dig. Vanligtvis börjar du med att lära dig några ord och användbara vardagliga meningar ganska enkelt och enkelt. Men ju längre du kommer, desto mer komplicerat blir det när du studerar de små detaljerna i språket.

Varje övning har ett avsnitt med någon teori som är riktigt bra att läsa innan du börjar. På så sätt får du generalen på plats när du börjar övningen. Det är också viktigt att få teorin från början, annars kommer de senare övningarna inte att vara vettiga och du blir snabbt frustrerad.

Många smarta metoder för att hålla dig motiverad

Att hålla fast vid att behöva göra något konsekvent varje dag kan vara svårt, även om det bara tar 15 minuter. Du kanske kommer från jobbet och är bara för trött för att komma igång. Du kanske ligger med en baksmälla och sover dagen bort. Många saker kan komma i vägen för att utföra sina dagliga uppgifter.

Det är därför Duolingo gör många saker för att hålla dig engagerad trots hur hårt du tror att det är. Till exempel kommer du att få meddelanden som säger vad du ska lära dig idag eller öva. Det finns ligor du kan flytta upp och ner, desto mer tid lägger du in i appen. Och så finns det vad som kallas en "streak". Din strimma är antalet dagar du har övat i rad och du blir lite stolt ju högre den blir och ju högre den är desto mindre kommer du att förlora den. Om du missar en dag sjunker strimman till 0.

Du kan också låsa upp prestationer i Duolingo. Symboler för de saker du har uppnått med appen. Till exempel får du prestationer när du har tillbringat många dagar i rad, när du har slutfört många övningar, när du stiger i nivå eller går in i en ny liga. Det finns alltid något du kan jaga och sträva efter i Duolingo.

Du kan också tjäna appens virtuella valuta: Lingots. Till exempel kan du satsa på hur många dagar du kan köra en strimma. Om du når den raden får du fler lingots. Om du inte gör det, förlorar du dem. Lingot kan användas till exempel för att köpa speciella övningar, till exempel hur man ska vara romantisk på ett specifikt språk etc.

Tävla mot dina vänner

I Duolingo kan du lägga till vänner och familj som också använder appen eller har ett konto. När du har lagt till varandra kan du se vilka språk i läraren, hur mycket de har tränat den givna dagen och hur hög streck de har.

När du kan se alla dessa detaljer vill du automatiskt tävla automatiskt om topplatsen. Duolingo gör många små saker för att hålla dig engagerad.

För dig som vill komma i form snabbt på ett visst språk

Står du och måste resa om ett tag? Vill du lära dig lite av språket och hur du gör det bäst? Det är mycket normalt att vilja lära sig lite av språket från det land du reser på semester till. Det kan göra kommunikationen mycket lättare, speciellt om det är ett land som inte är känt för att tala mycket engelska.

Med Duolingo kan du snabbt innan du lämnar några användbara ord och fraser på plats som gör att du kan kommunicera med människor på restauranger när du beställer mat, i staden när du måste visa dig osv. Duolingo är appen för dig som gillar kommer att uppnå detta.

Vacker och tydlig design

Duolingo är inrättat på ett riktigt vackert sätt. Att behöva lära sig ett nytt språk kan ibland tycka överväldigande, men här hjälper Duolingos design dig att säga "ta det lugnt". När du börjar med övningar måste du vanligtvis genomföra övningen helt innan du kan gå vidare. Det är därför inte möjligt att bara hoppa runt och hype vad du vill från början på ett ofokuserat sätt.

Överst har du olika sektioner som du kan blanda dig i. Till exempel har du "lär dig". Här är dina övningar du kan göra. Sedan finns det "Diskutera" där du kan diskutera grammatiska element på olika språk med andra som antingen talar språket eller lär sig det. På detta sätt kan man utbyta kunskap med varandra.

I färg är allt väldigt ljust. Bakgrunden är kritvitt täckt med ljusblå och gröna färger som utstrålar en härlig positivitet. Det är mycket trevligt att det verkar välkomnande och mysigt när du besöker appen eller deras webbplats.

Slutsats

Duolingo har revolutionerat hur det har blivit möjligt att lära sig språk. De har utnyttjat det faktum att vi alla använder våra telefoner varje dag, och ofta i fall och meningslösa saker. Nu har vi ingen ursäkt för att inte följa vår dröm om att lära oss ett språk. Duolingo med deras fantastiska språkstudenter övning gör att lära sig ett nytt språk enklare än någonsin tidigare. Därför rekommenderas det.

Download Duolingo 1.1
Screenshots
Detaljerad information om Duolingo
Typ:
Freeware


Producent:
Duolingo

Inkom datum:
28-11-2019
Plattform:
Windows, macOS, iOS, Android

Storlek:
N/A Mb

0