Program » Apple » Mac

Dropbox til Mac last ned
5 0 4200  

Ladda ner Dropbox gratis här. Här får du möjlighet att ladda ner den kritikerrosade program Dropbox som ni säkert har hört nämnt flera ställen. Det är en fri och super smart tjänst som gör det möjligt att komma åt valda filer och mappar från vilken dator eller smartphone.

Med Dropbox för Mac installerad på datorn dyker en ny mapp upp tillsammans med dina mappar på Mac, som kallas Dropbox. Den här mappen fungerar som någon annan mapp på datorn, förutom att du kan komma åt den här mappen från vilken dator som helst och smartphones i världen! Bara komma ihåg dina inloggningar, eller har Dropbox installerat från den enhet som du vill komma åt filerna från.
På så sätt kan du enkelt synkronisera filer mellan flera enheter lever, dela filer med utvalda medan Dropbox kan användas som en online backup av dina viktiga filer.
Således dropbox också ett utmärkt verktyg för dig att dela filer med andra som har ett liknande program liggande. Det är nu snabbt och enkelt att dela bilder, dokument eller annan fram och tillbaka med vem du vill, men i långt ifrån varandra.
Dropbox är mycket lätt att använda och det är som sagt gratis. Men bara upp till 2 GB data. Vill du ha mer utrymme än så, då måste du betala ett nominellt belopp. En super program, som många kommer att dra nytta av.

Download Dropbox til Mac 2.10.29
Se Dropbox til Mac på video :
Screenshots
Detaljerad information om Dropbox til Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Dropbox

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Mac OS

Storlek:
40.06 Mb

Uppdaterad datum:
17-06-2016
0