Program » Företag » Organisera

Driving School last ned
3 0 5896  

Få ett system för att hålla reda på din körskola. Ladda ner körskolan gratis här.

Körskola kan användas av förare, chefer, operatörer och oberoende instruktörer. Håll koll på lektioner och finanser för alla dina instruktörer med ett komplett mjukvarusystem. Programmet håller reda på all din kundinformation och scheman så att du kan visa dem på en kalender och göra snabba förändringar när som helst. Du kan välja önskat objekt med musen och dra objektet i kalendern för att passa den tid du vill ha. Då kan du snabbt flytta uppgifter från en anställd eller ett team till en annan.

Detta moderna och extremt praktiska program gör planhanteringen ett riktigt nöje. Det gör det möjligt för en specialist att skapa en profil för att köra ett personligt schema. Du kan spara ett obegränsat antal körskolestudenter. Håll detaljerad information om dina elever som adress, telefon, email och mycket mer. Kalenderen har en automatisk sökning och automatisk slutförande av information om en student om den tidigare har angetts i databasen.

Det finns olika visningsalternativ: Kalender med en vertikal eller horisontell tidslinje eller en tabellliknande vy. Med denna kraftfulla funktion kan du organisera din egen och din instruktör schema. Utse inte någon överbokning någonsin igen. Du kan ställa in mötesboken för att visa möten per vecka, dag eller månad.

Arrangeras av instruktörer för enkel visualisering av deras veckoplan. Nu behöver du inte längre fråga dig själv när du har en ledig tid! Du kan också dra och släppa objekt med lämpliga tidsintervaller. Det gör det enkelt att anpassa möten. Programvaran stöder de flesta format, inklusive HTML. Data från körskolan kan exporteras till många olika format, t.ex. iCalendar, MS Outlook, PDF, XML, HTML, XLS och TXT. Du kan visa information om betalningar och daglig inkomst för vilken dag som helst när som helst när du behöver det. Du kan hålla register över alla certifikat.

Download Driving School 2.3
Screenshots
Detaljerad information om Driving School
Typ:
Freeware


Producent:
Binary House Software

Inkom datum:
20-01-2017
Plattform:
Windows ME, 2000, 2003, 2008, XP, Vista, 7 (32-bit & 64-bit), 8 Pro 32/64-bit & 10

Storlek:
16.7 Mb

Uppdaterad datum:
02-02-2017
0