Program » Verktyg & Diverse » Drivrutiner

DriverScanner (Svenska) last ned
5 0 4413  

Ladda ner gratis DriverScanner på svenska här och få uppdaterad alla dina drivrutiner i Windows.

DriverScanner är ett kompetent program som, efter en noggrann skanning av drivrutinerna på din dator, ger dig en inblick i vilka drivrutiner du behöver uppdatera för att uppnå datorns maximala prestanda. Detta program bidrar till att öka datorns prestanda, enkelt och säkert, genom att skanna och sedan uppdatera och installera drivrutiner på olika datorkomponenter. Här kan du få det smarta uppdateringsverktyget gratis och på svenska.

Vad är förare?

Drivrutiner är absolut nödvändiga för datorns prestanda. Om du till exempel har en drivrutin för grafikkortet, vilket är föråldrat, kommer du förmodligen inte att få full potential av grafikkortet. Det är inte bara grafikkortet som behöver drivrutiner, allt från ljudkort till musen måste installeras av förare. Ofta uppdateras drivrutiner automatiskt av operativsystemet, men det är oftast inte tillräckligt utförligt. En applikation som DriverScanner är bra eftersom alla drivrutiner finns och uppdateras. En vanlig dator kan ha många olika komponenter och enheter som kräver drivrutiner, och DriverScanner behöver inte manuellt lokalisera dem.

De vanligaste drivrutinerna som kräver installation är:

  • Skärm, mus, tangentbord, CD / DVD
  • Ljud- och grafikkort
  • Moderkort och BIOS, USB, modem och nätverksadapter
  • Kamera, skrivare, skanner och andra plug & play-enheter

Vad gör DriverScanner?

Det finns många drivrutiner på din dator och det blir snabbt ofattbara om du måste leta efter och hitta dem alla, samt se till att de uppdateras. Därför är ett program som Driver Scanner från Unibule ett smart och innovativt program, och den perfekta lösningen för att hålla sina drivrutiner uppdaterade. Programmet skannar för alla drivrutiner som är installerade på din dator, medan DriverScanner kontrollerar Uniblue eget bibliotek där alla behöriga drivrutiner listas. Programmet kontrollerar om du har föråldrade drivrutiner installerade, som ska tas bort eller uppdateras.

Vilka fördelar har DriverScanner?

Det finns många fördelar att hålla sina förare väl uppdaterade. Bortsett från att Driver Scanner hjälper till att hålla drivrutinerna väl uppdaterade, ligger din dator och dess hårdvaruenheter överst. Dessutom innehåller drivrutinsuppdateringen också fördelen att du kan förbättra maskinskompatibilitet och reducerade systemkonflikter, samt förbättrad enhetens prestanda för nya enhetsfunktioner.

När du har installerat DriverScanner, kommer programmet att se till att du uppdaterar och installerar alla drivrutiner som datorn behöver fungera optimalt. Programmet hjälper till att ta bort eventuella drivrutinsfel och säkerställer också att datorn, mjukvaran och hårdvaruenheterna fungerar stabila och förbättras när det är möjligt.

Varför ska jag uppdatera mina drivrutiner?

De flesta programvara uppdateras ständigt, och detsamma gäller för drivrutiner. Tillverkaren uppdaterar ständigt sina drivrutiner för att åtgärda fel och utveckla produkten för att fungera bäst. Tillverkare vill marknadsföra sina senaste tekniska framsteg, och detta blir ofta en del av de nya drivrutinerna, och är därför en del av hårdvarufabrikornas strategi att stanna kvar på marknaden. Det är viktigt att uppdatera drivrutinerna kontinuerligt, eftersom det kan eller kan ge funktionalitetsproblem. Om drivrutinerna inte uppdateras kan du ha problem med dina komponenter, ha generella konflikter i kommunikationen eller sluta med fullständiga systemkrascher som du kan undvika genom att hålla allt uppdaterat. Även om det kanske är lite krävande att uppdatera drivrutinerna hela tiden, är det viktigt att göra det gjort eftersom det förbättrar prestanda. Nya drivrutiner kan hjälpa till att åtgärda eventuella problem med maskinvaruaggregatets funktionalitet. Dessutom är det alltid en fördel att hålla allt på din dator uppdaterad när du får en bättre arbetsmaskin.

Ease

DriverScanner är lätt att installera och mycket användarvänlig att använda och här kan du även få programmet på svenska.

När du skannar datorn för alla föråldrade drivrutiner kommer programmet att presentera dig för en detaljerad överblick vad som ska uppdateras och exakt vilka enheter som drivrutinen tillhör. De olika funktionerna är enklaatt använda, så även om du inte är ett tekniskt geni, kommer du förmodligen att kunna använda programmet.

Installation och användning av DriverScanner

Med DriverScanner, var inte rädd för att bli kastad i en lång och komplicerad installationsprocess. Programmet är enkelt att installera på din dator och du är användarvänliga guider under hela processen. När programmet är klart kan du börja skanna. DriverScanner genomsöker omedelbart din dator för drivrutiner som kräver en uppdatering eller ersättning. Skanningen tar upp till en minut, och sedan visar programmet vilka drivrutiner som ska uppdateras. Du kommer att se en detaljerad översikt där du kan se vad programmet upptäckte under skanningen så att du enkelt kan relatera till vilka enheter som har drivrutiner som ska uppdateras.

Systemkrav

De flesta operativsystem stöds av DriverScanner, men vissa systemkrav rekommenderas för att få ut mesta möjliga av programmet. Följande systemkrav rekommenderas som ett minimum:

  • 300 MHz Pentium kompatibel eller bättre CPU
  • 256 MB RAM
  • 8 MB ledigt hårddiskutrymme
  • Skärmupplösning på 800 x 600 pixlar eller bättre
  • Du borde vara ansluten till Internet

Alternativa program

Föraren uppdateringar är mycket användbara och populära, och det finns sålunda många. Om du vill titta på ett alternativ till Driver Scanner,

prova Advanced Driver Updater som automatiskt skannar drivrutinerna som redan är installerade på din dator och berätta om du ska uppdatera eller installera några nya drivrutiner för bättre prestanda och funktionalitet. Advanced Driver Updater är ett mycket komplett uppdateringsverktyg och förutom att hålla reda på dina drivrutiner säkerställer programmet att allt från ljudkort till grafikkort uppdateras. Det finns också DriverHub- drivrutinsuppdatering, som kontinuerligt kontrollerar och uppdaterar drivrutinerna. Programmet säkerställer att allt uppdateras, inklusive drivrutiner för alla dina komponenter.

Slutsats

DriverScanner är uppenbart att använda om du inte vill spendera obegränsad tid att hålla dina chaufförer uppdaterade. Programmet hjälper dig att hålla dina enheter uppdaterade genom att hitta utdaterade och felaktiga drivrutiner som du ska uppdatera eller ersätta. Programmet fungerar oklanderligt och hjälper dig att behålla och uppdatera din dator, liksom komponenternas prestanda i topp. DriverScanner är mycket användarvänlig så att du knappast kan förstå och ta reda på de olika funktionerna. En riktigt bra programvara när det gäller att hålla sina förare uppdaterade.

Download DriverScanner (Svenska)
Screenshots
Detaljerad information om DriverScanner (Svenska)
Typ:
Trialware


Producent:
Uniblue

Inkom datum:
16-07-2011
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8 & 10

Storlek:
7.5 Mb

Uppdaterad datum:
12-12-2018
0