Program » Verktyg & Diverse » Drivrutiner

Driver Checker last ned
3 0 3921  

Ladda ner gratis DriverChecker här. Den lokaliserar, uppdaterar och ordnar dina drivrutiner i ett klick för dig. Dessutom ger du fullständig kontroll över säkerhetskopiering, avinstallation, uppdatering och återställning av Windows-drivrutiner på ett lättanvänt sätt.

DriverChecker hittar lätt rätt drivrutin. Eftersom det finns så många drivrutiner installerade i ditt system, kan du inte hålla reda på vad som har uppdaterats. Det är därför du borde ha ett uppdateringsprogram för drivrutiner för hjälp. DriverChecker är en sådan resultatorienterad applikation som är professionellt utformad för att hantera dessa problem relaterade till utgåvor av Windows Drivers som korrupta drivrutiner, saknade drivrutiner eller blå skärm, systemkrascher eller frysning på grund av drivrutiner.

DriverChecker hittar och uppdaterar automatiskt dina drivrutins status och installerar automatiskt nya drivrutiner från den ursprungliga tillverkaren. Med DriverChecker kan du uppdatera dina drivrutiner på ett säkert sätt. Alla uppdateringar garanteras vara exakta och kompatibla. Du kan enkelt säkerhetskopiera drivrutinerna och återställa dem till ett tidigare skede, med hjälp av den skapade reparationsskivan även efter formatering av drivrutinerna. Dessutom kan du avinstallera oanvändbara drivrutiner eller specialdrivrutiner som kan behöva helt tas bort, inklusive drivrutiner som uppstår i felaktiga installationer. Så, med några ord, kan DriverChecker effektivt optimera din dator och få den under din kontroll.

Download Driver Checker 2017
Se Driver Checker på video :
Screenshots
Detaljerad information om Driver Checker
Typ:
Shareware


Producent:
CheeseSoft Ltd.

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Windows 7, 2000, 2003, XP & Vista

Storlek:
6.7 Mb

Uppdaterad datum:
19-02-2019
0