Program » Underhållning » Hobby och Fritid

DreamPlan Home Design Software last ned
4 0 6018  

Visualisera ditt drömhus eller din trädgård. DreamPlan Home Design är gratis och kan laddas ner här.

Har du någonsin drömt om att designa ditt eget hem? Många av oss, som barn eller ungdomar, har spelat Sims-spelet, utformat vårt idealhus och drömde om en dag som bor i sådana.

Här i vuxen ålder kan du få möjlighet att göra just det. Att bygga ditt eget hus är ett stort men otroligt givande projekt som gör ett hem att se exakt som det hem du är mest bekväm med. Oavsett om det är att utforma en förlängning eller att designa ett helt hus är Dreamplan Home Design Software är den perfekta mjukvaran för ändamålet.

Designa ditt eget hus eller andra byggprojekt

När du sitter och utformar ett hus vill du vanligtvis en arkitekt eller liknande ha en obegriplig ritning av hur allt kommer att se ut. En serie konstiga linjer med några mål.

När du utformar eller dekorerar ett hus är det väldigt trevligt att få det att visualiseras på rätt sätt. Det är vilken programvara som DreamPlan Home Design Software är för. Här kan du ställa in väggar, tapeter, tak, fönster etc. Samtidigt kan du också ordna ditt hem med möbler och apparater. Om du är osäker på var en tvättmaskin ska stå kan du flytta den i programmet istället för verkligheten.

Om du vill bygga ett helt hus från början, är det också ett bra sätt att ge hans arkitekt en uppfattning om vad du verkligen vill ha. Då finns det något att gå och det gör hela designprocessen enklare.

Det finns också möjlighet till landskapsdesign, yttre landskapsplanering och trädgårdsutrymmen. Inte bara klarar du ditt hus och dess inredning helt, du kan också planera utsidan i förhållande till trädgården och annan infrastruktur.

För dem som vill ha översikten

DreamPlan Home Design Software är ett naturligt program att äga för dem som vill ha en konkret och visuell översikt över ditt hus och hur det kommer att se ut.

Ett hus du betalar dig för att få byggnaden är en investering som når många år framöver, och du kommer sannolikt att bo där i många år. Därför är det också viktigt att huset passar dig perfekt, så att investeringen inte känns förlorad.

Användarvänlig och lättanvänd design

DreamPlan Home Design Software är designad med enkel användning i åtanke. Det är lätt att använda programmet och leka med det så att du blir van vid och sett alla olika aspekter. Med några få klick kan du skapa dina väggar / väggar, lägga tak på ditt byggnadsarbete etc.

Gränssnittet är uppbyggt med visualisering av ditt hus mitt på skärmen. I ytterkanterna har du de olika verktygen och funktionerna du kan använda för att få den att bli levande.

Alternativ programvara

Om du inte är nöjd med DreamPlan Home Design Software, finns det alternativ. SketchUp är ett hemdesignprogram som överlägset tjänar som ett hälsosamt och bra alternativ. Här har du möjlighet att släppa dina arkitektoniska färdigheter och designa ditt eget hus som du vill. SketchUp kan laddas ner gratis här.

Slutsats

DreamPlan Home Design Software är ett utmärkt verktyg när det gäller att få sina byggprojekt att komma till liv innan de är färdiga. Med det till hands har du och din arkitekt en stor allierad. Det kan endast rekommenderas.

Download DreamPlan Home Design Software 2.13
Screenshots
Detaljerad information om DreamPlan Home Design Software
Typ:
Freeware


Producent:
NCH Software

Inkom datum:
01-08-2017
Plattform:
Windows, Mac OS, Android, Kindle

Storlek:
4.72 Mb

Uppdaterad datum:
29-05-2019
0