Program » Multimedia » Mediaspelare

DivX last ned
4 0 3353  

Här kan du ladda ner en provperiod av DivX gratis

DivX är ett datorprogram som innehåller allt du behöver för att spela alla typer av DivX-videor. Dessutom kan du också spela, skapa och strömma dina favoritvideor. Den prisbelönta mediaspelaren levererar högkvalitativ videouppspelning och populära format. Du kan till exempel strömma dina videoklipp från MKV och HEVC och upp till 4K. 4K betyder att videon är 4 gånger full HD, vilket är en super bra kvalitet. Du kan strömma video, musik och foton till en DLNA-kompatibel enhet i ditt hem. DLNA (Digital Living Network Alliance) tillåter digitala enheter att kommunicera med varandra. Således kan du till exempel strömma ljud från ett medium till ett annat.

Varför ska jag ladda ner DivX?

DivX är ett smart datorprogram, eftersom du får en allt-i-ett-lösning. Du kommer att få en DivX Plus Web Player, DivX Plus Codec Pack, DivX Plus Converter och det nya DivX Media-formatet. Med den här avancerade digitala videokompressorn kan du till exempel spela DivX-videor i den mediaspelare du vill ha. Denna programvara kan laddas ner gratis och är en av världens bästa format för videomaterial. DivX är allmänt känt och är en av de mest populära programmen när det gäller filmer och videor.

Dessutom kan du med denna programvara komprimera långa och stora videoklipp. När du komprimerar något på en dator betyder det att filerna blir mindre. Till exempel kan du komprimera en fil eller video för att fylla endast en tiondel av sin ursprungliga storlek.

På så sätt kan du också frigöra mer utrymme på hårddisken. En annan fördel med programmet är att du kan prova "plugin-program". Plug-ins är en programvara som tar dina videoklipp och ljudupplevelser till en högre nivå.

Med DivX kan du uppleva 1080p-video med 5.1-kanals surroundljud. Det betyder att videoformatet är av högre upplösning än standardformatet är. 1080p är beteckningen för ett HDTV-videoformat. Det betyder att när videoformatet är inställt på 1080 finns det 1080 horisontella linjer i den vertikala upplösningen. Å andra sidan står P för "progressiv skanning", vilket är den andra metoden för att få något tryckt på skärmen. Dessutom kan du använda olika funktioner i DivX. Du kan till exempel använda flera ljudspår samt undertexter. DivX är därför en bra idé att ladda ner eftersom programmet har många olika användbara funktioner.

DivX är en säker applikation att använda

Eftersom DivX är en erkänd och populär applikation för att använda hela världen är över, är det också säkert att använda. DivX är en säker och laglig mjukvara, och därför har vi ingen anledning att inte testa programmet. Dataprogrammet är säkert i den meningen att det inte går in och skadar din dator och hårddisk. Många program är programmerade för att skada och hacka datorn, så det är viktigt att vara försiktig och försiktig när du laddar ner nya program. Dessutom är det viktigt att nämna att DivX är ett mycket populärt program för användare och därför är du också säker på att programmet inte existerar för att skada eller hacka din dator. När du laddar ner ett nytt program är det viktigt att du är 100% i överensstämmelse med vad detta program kan / gör. På detta sätt undviker du också olyckliga situationer som beskrivits ovan. Utvecklaren bakom DivX har i sin upplevelse mött hot och korrigerat de fel som har förekommit i tidigare versioner och förbättrats i den här versionen. Därför är säkerheten i toppen, vilket också har resulterat i stor popularitet över hela världen.

Vilka är alternativen för DivX?

Idag finns det många alternativ för nästan alla program. Programmen blir som tiden förbättras och förnyas, vilket resulterar i återuppkomst i nya versioner. Det finns både kostnadsfria och kostnadsfria alternativ. DivX är en programpaket, vilket innebär att det är en programvara som endast är fri under en begränsad tid. En kostnadsfri försökning varierar vanligtvis från 30 dagar till några månader. När du installerar en testversion blir du ofta uppmanad att skapa ett konto så att innehavarna kan ta ut en avgift när försöksperioden slutar. Det finns andra programvarulicenser förutom testware, inklusive freeware och payware. Hur freeware är program som är helt gratis är betalprogram som kostar frett datum du laddar ner det. När man lägger in freewares, trialwares och paywares mot varandra, kommer det ofta inte att vara den stora skillnaden. Vanligtvis kommer det att finnas vissa funktioner som är olika, eftersom det också skulle vara meningsfullt att det finns extra kostnader för försöks- och betalningsvaror.

Ett freeware som kan vara ett alternativ till DivX är QuickTime Player. Det här programmet kan spela nästan alla typer av videor och är standarden för de flesta digitalkameror när de är anslutna till datorn och spelas upp. QuickTime Play uppfanns ursprungligen av Apple, men kan också användas på Windows-datorer.

Jämfört med alternativa testprodukter är CyberLink PowerDVD en bra insats om du vill ha en programvara som specialiserat sig på DVD- och Blu-ray-uppspelning, vilket är ett format för digital lagring. CyberLink PowerDVD kan konvertera från 2D till 3D-film samt täcka videoformat som MKV, FLV och 3GP. I det här programmet hittar du också undertextstöd som i DivX.

DivXs klara i förhållande till dessa två alternativ är att DivX är en allt-i-ett-paketlösning. Med DivX kan du till exempel strömma både filmer, videor och ljudspår, där CyberLink PowerDVD fokuserar på Blu-ray och DVD. Om du laddar ner DivX behöver du inte hämta och ladda ner flera olika program.

Slutsats

DivX är en testversion som rekommenderas starkt. Med denna programvara får du en allt-i-ett-lösning, vilket sparar tid att hämta och ladda ner annan liknande programvara som bara innehåller några av funktionerna. DivX är ett populärt program för användare att strömma, vilket gör programvaran till en av de ledande på marknaden för filmer och videor. Vi anser att DivX är ett snabbt, enkelt och säkert sätt att spela och strömma igenom. Därför rekommenderar vi också att du använder den kostnadsfria provningen för att testa om DivX är något för dig.

Download DivX 10.2
Se DivX på video :
Screenshots
Detaljerad information om DivX
Typ:
Trialware


Producent:
DivX, Inc.

Inkom datum:
15-12-2009
Plattform:
Windows

Storlek:
1 Mb

Uppdaterad datum:
19-07-2022
0