Program » Underhållning » Hobby och Fritid

Disney+ last ned
5 0 6314  

Upplev nostalgi - ladda ner Disney + (svenska) gratis här

Disney + är den perfekta streamingtjänsten för alla människor som älskar allt om Disney, eller som har slut på andra filmströmningstjänster. Disney + har lite av allt; både gammalt och nytt, och dessutom har ett otroligt läckert användargränssnitt, vilket gör deras program enkelt och tydligt att använda.

 

Ett stort film- och seriebibliotek bland många konkurrenter

Disney - företaget - har funnits i många år och har därför lyckats skapa en massa filmer och serier som du nu kan njuta av, till ett rimligt pris varje månad (79 kronor i månaden, eller mindre om du betalar en helhet år på en gång).

Efter att ha förvärvat LucasFilm 2012 och 20th Century Fox 2019, har Disney introducerat ännu mer kända ansikten till sin plattform; inklusive Simpsons och Mandalorian.

Dessutom finns det också stora, nya blockbuster -filmer på den digitala skärmen, med filmer från bland annat Marvel, Star Wars och nya live -tolkningar av Disney -klassiker, som Mulan.

Det kommer också att finnas regelbundna avsnitt av 'What if' som är en tecknad film-liknande miniserie om hur Marvel-universum kunde ha utvecklats om företaget bakom det hade gått åt andra håll. Bland annat funderar de på vad som hade hänt om Captain America hade varit en kvinna, och hur Thor hade varit om Loke inte hade funnits.

Titta på Disney -filmer med dina vänner - individuellt

Under coronapandemin var det många som satt och tittade på filmer och serier via Disney +. Men människor hade fortfarande inte möjlighet att träffas i större sammankomster och titta på filmerna tillsammans. Därför valde utvecklarna bakom att införliva ett verktyg i den nya streamingtjänsten, som gör det möjligt att titta på en serie tillsammans; koronabegränsningar eller inte.

Verktyget kallas Groupwatch och står alltid som ett alternativ när du har valt en serie eller film du vill titta på. Tryck bara på ikonen (tre personer bredvid varandra) och sedan kan du bjuda in upp till sex personer att titta på en film eller serie med dig.

Varje person har möjlighet att pausa och spola tillbaka - och då kan du alltid ha kontakt med varandra samtidigt, antingen genom att ringa ihop vid ett videomöte i Microsoft Teams, eller i en privatkrypterad meddelandekorrespondens, till exempel i Telegram.

Då kan ni alla bli chockade, eller diskutera det ni ser, samtidigt, precis som om ni var fysiskt tillsammans.

Kan du inte hitta din favoritfilm eller serie i Disney -biblioteket?

En av de stora titlarna som alla pratar om just nu är "Du", som du kan titta exklusivt på netflix. Serien handlar ungefär om en karismatisk stalker som kommer att göra vad som helst för att den han älskar är utom fara; även om han själv verkar vara hennes största hot utan att hon vet det. Du kan också se den största serien hittills från Netflix: Sydkoreanska "Squid Game", som hade premiär hösten 2021. Ändå kan du ibland hamna i att inte kunna hitta exakt den film du letade efter - och några av dem har flyttats uteslutande till Disney.

Vissa kanske föredrar att stödja Disney -tjänsten, eftersom Danmark är ett av de länder i världen med den högsta månatliga Netflix -prenumerationen, med ett mycket begränsat bibliotek att välja mellan.em, jämfört med andra länder. Priset på netflix och disney plus är detsamma; 79 kronor i månaden. Å andra sidan finns det inga begränsningar för Disneys bibliotek; allt innehåll är ( med mycket få undantag) detsamma i olika länder.

Om du har gamla eller nya videor och filmer på din hårddisk kan du också titta igenom vår katalog med filmspelare för att hitta den som passar dina behov, om du nu inte är det stora fanet av streamingtjänster. Många av oss har nu också en hel del prenumerationer på streamingtjänster, så det kan finnas pengar att spara.

Slutsats

Disney + har blivit en riktig konkurrent till några av världens största streamingtjänster. Det har klarat detta genom att kombinera nostalgi från de gamla filmerna (nu i fin HD- eller 4K -kvalitet), och med moderna Disney pixar, förundran och nationella geografiska titlar, som hjälper till att sprida biblioteket som helhet och få en ny publik med in i Disneys universum.

Med Groupwatch kan du samla dina vänner och titta på filmer tillsammans utan att behöva vara i samma rum - och med fingret på pulsen i förhållande till Star Wars-, Marvel- och Disney / Pixar -titlar kommer du att underhållas länge med en prenumeration på denna tjänst.

Download Disney+ 1.19.10
Screenshots
Detaljerad information om Disney+
Typ:
Freeware


Producent:
Disney

Inkom datum:
22-10-2021
Plattform:
Windows, MacOS, iPadOS, iOS, Android, Apple TV, Smart TV

Storlek:
158 Mb

Uppdaterad datum:
20-07-2022
0