Program » Multimedia » Mediaspelare

DirectDVD last ned
4 0 829  

DirectDVD är en digital DVD-spelare och programvaruavkodare för Windows som innehåller alla funktioner du kan önska dig. Du kan ladda ner ansökan gratis här på sidan.

Det finns många program som specialiserar sig på filmuppspelning på marknaden. Det kan därför vara svårt att ta reda på vilket program som ska användas när du har en avslappnad kväll på soffan och vill se en film där både ljud- och videokvaliteten är hög eller när du spelar musik Fredag ​​kväll med vänner. Om du också har svårt att ta reda på vilket filmavspelningsprogram du vill välja eller om du bara vill bli mer bekant med vilka program som finns tillgängliga på marknaden, läs nedan.

DirectDVD

Behöver du en professionell "Hollywood" DVD-spelare i ditt liv? Om svaret är ja, är DirectDVD säkert för dig. Programmet ger dig en unik möjlighet att anpassa din egen personliga DVD-inställning med hjälp av funktioner som ljudmodellering och digitala filter. DirectDVD innehåller MPEG2 / MPEG1-kodning och Windows WMV + HD-kontrollpaneler. Med andra ord är DirectDVD mycket om du saknar en filmspelare som innehåller ett antal funktioner som gör programmet unikt.

DirectDVD ger dig ett utmärkt tillfälle att se alla DVD-filmer med olika regioner, grafikstyrare, DVD-enheter och processorer. Om det låter vädja till dig kommer du förmodligen att vara ännu mer glad med programmet när du hör det är känt för att säkerställa filmkvalitet ljud när du tittar på dina favoritfilmer eller när du hör dina favoritlåtar. Det är dock också värt att nämna att programmet tyvärr inte är känt för en särskilt hög videokvalitet. Det finns många applikationer på marknaden som är mer eller mindre identiska med DirectDVD, men där videokvaliteten är skarpare. Programmet kan dock i slutändan rekommenderas eftersom det är gratis och enkelt att använda. Vi kommer att våga påstå att det uppfyller de flesta krav om du inte letar efter ett program för att lösa stora och avancerade uppgifter.

Alternativa filmavspelningsprogram

Som tidigare nämnts är möjligheterna många inom program som kan spela filmer och musik. Det finns både bra och mindre bra program på marknaden. Men här kan du få en översikt över några av de filmer som har fått bra recensioner och är populära på marknaden.

QuickTime Player

De flesta känner till QuickTime Player- programvaran. Men vad är det kända programmet verkligen och värt att ladda ner? Du kan få ett svar här. Programmet är en av de mest populära på marknaden, vilket inte är utan anledning. Om du saknar en video- och musikspelare som kan visa videor på webben, filmfilmer och filmer med HD-kvalitet och musik, där ljudet är av högsta kvalitet, har du hittat ett program som passar dig och dina behov. Ett annat argument för att ladda ner QuickTime Player är att det är gratis så det finns ingen ursäkt att inte försöka programmet här. Programmet är känt att det verkar oklanderligt oavsett om du har Windows eller Mac som operativsystem. Programmet stöder även de flesta dominerande operativsystemen, de flesta video- och ljudfiler, vilket ger dig en unik möjlighet att spela mer eller mindre vad du vill. Även om programmet är gratis är både ljud- och videokvalitet känd att vara hög, så du kan också bättre förstå att så många väljer att använda programmet. Men det är också värt att betona att programmet har blivit en multimediaplattform som ger dig en unik möjlighet att titta på video, oavsett om du är hemma eller på språng: Du kan titta på video från din mobil, från en kamera eller bara från din dator.

VLC Media Player

Om du också är nyfiken på att använda den populäraste filmspelaren i världen VLC Media Player, kan du titta på programmet genom att ladda ner det gratis här. Det finns många anledningar till varför programmet är så populärt och en av dem är att när programmet testades kunde det inte hittas format som VLC Media Player inte kundespela om det är musik eller film. Därför rekommenderas VLC Media Player härifrån. Liksom QuickTime-spelaren fungerar VLC Media Player oklanderligt, oavsett om operativsystemet är Mac eller Windows, men programmet sticker ut genom att använda VLC Media Player för att anpassa din spelare med hjälp av några innovativa funktioner. Det finns också tillägg som du kan lägga till. Genom dessa har du möjlighet att lägga till information om de enskilda tv-programmen du har på din filmspelare eller till och med förbättra de befintliga undertexterna. Möjligheterna är många med VLC Media Player, vilket ger dig stora förutsättningar för att strukturera dina filmer och musik utan att behöva vara avancerad och besvärlig.

Windows Media Player

Programmet är "Made by media lovers, för media lovers", som Microsoft skriver på deras hemsida. Det är således ett program där mycket kärlek har lagts i utvecklingen av den bästa användarupplevelsen. Det är ett program där du inte kommer att bli besviken över video- och ljudkvaliteten såväl som programmets enkla och användarvänliga struktur. Därför har du de bästa förutsättningarna för att lyssna på musik eller titta på filmer där kvaliteten är hög. Med nedladdning av Windows Media Player kommer du också att uppleva en applikation som stöder olika ljud- och videoformat. Du har därför en unik möjlighet att lyssna på musik och titta på filmer hela vägen och i alla format du kan tänka dig.

Slutsats

För att sammanfatta är möjligheterna många när det gäller att hitta rätt filmavspelningsprogram, så det kan också vara svårt att ta reda på vilket program som passar dig och dina behov. Om du inte har så höga krav på ditt filmavspelningsprogram, är DirectDVD ett självklart val. Men om du är mer säker på att välja ett program som många redan använder och som har några av de bästa recensionerna på marknaden, är Windows Media Player, VLC Media Player och QuickTime Player värda att markera. Var och en av dem har några fördelar som förmodligen passar dig och dina behov.

Download DirectDVD 8.0.1.9
Screenshots
Detaljerad information om DirectDVD
Typ:
Trialware


Producent:
Orion Studios

Inkom datum:
22-10-2006
Plattform:
Windows XP & Vista

Storlek:
28 Mb

Uppdaterad datum:
17-09-2018
0