Program » Tweaks » Defragmentering

Defraggler last ned
5 0 2969  

Defraggler är ett program som städar upp på din hårddisk.

Om datorn är långsam kan du försöka ladda ner ett defragmenteringsprogram som hjälper dig att optimera din dator. Med Defraggler kan du snabbt och enkelt städa upp datorns hårddisk. Läs i recensionen och få insikt om programmet Defraggler är för dig.

Idag finns det nästan inga gränser för vad en dator kan användas för. Vi hämtar regelbundet ny och spännande programvara och laddar ner filer från webben, där vi lagrar dokument, videor och bilder. När vi inte längre behöver ett program eller en fil väljer vi att avinstallera för att skapa utrymme för nya program som gör vårt vardag lite mer spännande och prisvärda. Det är dock viktigt att du gör reservationen så att datorns hårddisk endast har begränsat utrymme. Därför är det viktigt att utrymmet på hårddisken utnyttjas optimalt. När du lagrar ny data på din dator lagras den vanligtvis ineffektivt och på andra ställen, där det finns utrymme, och inte där det är optimalt för dig. Därför är mycket utrymme bortkastat på din hårddisk om du inte får det defragmenterat.

När datorn är fragmenterad betyder det i det långa loppet att din dator har skadats, men det är lyckligtvis en lösning! Du kan ladda ner en defragmenterare som samlar data på din dator så att den kan köra dina program snabbare när du behöver dem. En fantastisk kopia av ett program som kan defragmentera datorns hårddisk är Defraggler.

Vad kan du göra med Defraggler?

Defraggler är enkelt och snabbt att använda. När du defragmenterar filer på datorns hårddisk är det främst "Åtgärd" -funktionen i menyraden som du måste följa. Här väljer du hur din dator ska defragmenteras. Du kan bland annat välja att defragmentera hela hårddisken på en gång.


Som du kan se ovan kan du faktiskt också defragmentera dina filer längst ner i gränssnittet. Vad gör Defraggler något speciellt är att med programmet kan du faktiskt defragmentera utvalda enskilda filer på hårddisken istället för alla filer samtidigt. När du är redo att defragmentera din dator, tryck helt enkelt på "Analysera" i nedre vänstra hörnet.

En analys av din hårddisk med Defraggler tar inte lång tid.

När du har defragmenterat din dator visas en rad olika färger i gränssnittet, vilket indikerar om de valda filerna är fragmenterade eller genomgår behandling. För att se vad de olika färgerna betyder kan du trycka på "Kör karta" i gränssnittet. Detta hjälper till att göra hela defragmenteringsprocessen tydlig för dig! Programmet ger dig ett meddelande efter analysen av hur hårddiskens status är.

Tillverkaren bakom Defraggler har också utvecklat Defraggler Professional, som innehåller ett antal extrafunktioner som du kan läsa mer om på tillverkarens officiella hemsida. I detta sammanhang påpekar vi att Defraggler Professional är ett program du måste köpa.

Ställ in Defraggler för att defragmentera datorn när du sover

Det rekommenderas att du regelbundet defragmenterar datorn så att datorn fortfarande är optimerad. Men de flesta kan känna igen att det i ett upptagen vardag kan vara svårt att komma ihåg. Tillverkaren bakom Defraggler har säkerställt att detta inte är ett problem för användarna! Du kan ställa in programmet för att defragmentera din hårddisk automatiskt vid vissa tillfällen. Tryck bara på "Schema" under "Inställningar" i menyraden, precis som du kan se i GIF nedan.

Användarvänlighet är top notch

Defraggler-programmet har en mycket enkel design, och användargränssnittet är lätt att navigera i. Programmet passar därför i stor utsträckning till olika användarnivåer. Det kan dock hända att du behöver hjälp, så tillverkaren bakom programmet har också försäkrat dig om att du snabbt kan få svar på frågorna.problem som du kan ha. I programmet kan du trycka på "Online Hjälp" längst ned till vänster på användargränssnittet och du skickas direkt till supportsidan på tillverkarens officiella hemsida.

Tillgänglighet

Om du redan funderar på att ladda ner Defraggler kommer det att vara relevant för dig att veta om programmet stöder datorns operativsystem. Defraggler-programmet stöder olika versioner av Windows.

Alternativa program

Det finns många olika defragmenteringsprogram på marknaden - både gratis och i köpversion. Naturligtvis, när du väljer att ladda ner ett program, är det viktigt att du hittar programmet som uppfyller de krav och preferenser du har. I detta avseende är det relevant att du undersöker vilka alternativ du kan välja mellan.

Smart Defrag-programmet är också ett formidabelt program som kan defragmentera din dator gratis. Programmet har bland annat den smarta funktionen som defragmenterar de filer som du använder mest på din dator kontinuerligt. Ett annat program, som också är ett bra alternativ till Defraggler, är Auslogics Disk Defrag-programmet. Det här programmet kan inte bara defragmentera dina filer automatiskt, men kan också förhindra ytterligare filfragmentering på datorns hårddisk. Dessutom fungerar programmet snabbare än många andra defragmenteringsprogram, varför det också är populärt bland många.

Om du är intresserad av att läsa om flera defragmenteringsprogram, besök vår kategori reserverad för den typen av program genom att klicka här.

Slutsats

Kan vi rekommendera att ladda ner Defraggler-programmet? Det korta svaret är ja. För de flesta är det viktigt att ladda ner ett defragmenterprogram, eftersom det hjälper till att öka datorns hastighet! Defragmenteringsprocessen för en hårddisk kan dock vara mycket tidskrävande, så det är viktigt att du hittar ett program som är användarvänligt och som kan hantera defragmenteringen snabbt. Efter en kort tid lär du dig att bekanta dig med programmets funktioner, eftersom dessa är mycket enkla. Defraggler är sålunda en kompakt programvara som är väldigt användarvänlig och effektiv.

Sammantaget är Defraggler ett superprogram som vi kan rekommendera dig att försöka. Bland annat, eftersom Defraggler passar nybörjaren, men också den mer avancerade användaren.

Download Defraggler 2.19.982
Screenshots
Detaljerad information om Defraggler
Typ:
Freeware


Producent:
Piriform Ltd.

Inkom datum:
16-08-2009
Plattform:
Windows

Storlek:
6.10 Mb

Uppdaterad datum:
27-03-2019
0