Program » Multimedia » Ta bort kopieringsskydd

DVDFab DVD Copy last ned
4 0 1789  

DVDFab DVD Copy är en välkänd download och ett kraftigt verktyg med stor flexibilitet. Programmet kopierar enkelt en DVD skiva till en annan.

DVDfab DVD Copy är ett smart verktyg för att kopiera dina älskade DVD-skivor.

I denna moderna värld börjar vi långsamt byta ut många av våra gamla metoder för att se våra favoritfilmer. VHS ersattes av DVD-skivan och nu ersätts DVD-skivan till fördel för online-streaming och vem vet vad nästa steg kommer att vara? DVD-skivor är ganska kompakta jämfört med VHS, men genom åren samlar vi alla en stor del av dem på våra hyllor, och det fyller snabbt upp. Därför kan man frestas att kasta bort dem, men ändå inte, om man vill se några av dem igen, och du kan inte hitta dem online. Det kan också vara att du letar efter en av hans älskade DVD-skivor, men den kan ha blivit bortkastad eller skadad.

Alla dessa problem kan lösas enkelt och effektivt med DVDFab DVD Copy av utvecklaren Fengtao Software Inc. Med den här smarta applikationen kan du kopiera alla dina älskade DVD-skivor och lagra dem på din dator så att du alltid har tillgång till dem och samtidigt raderar dina hyllor.

Kopiera dina DVD-skivor så att du aldrig förlorar dem

DVDFab DVD Copy är det perfekta verktyget för dem som vill kopiera dina DVD-skivor. Med sin kopieringsfunktion görs det enkelt. Det finns ett antal val du kan göra under denna process.

Du kan till exempel välja att kopiera hela DVD-skivan till din dator så att den kommer ihåg alla menyer på DVD-skivan också. Om du lagrar dina DVD-skivor som en ISO-fil under kopiering kan den spelas som en virtuell skiva på din dator så att du alltid har tillgång till den om din fysiska skiva hamnar skadad.

DVDFab låter dig också konvertera dina DVD-skivor till Blue-ray-format så att det kan läsas av en Blu-ray-spelare när du bränner din DVD. Det är smart om du har valt att uppgradera din DVD-spelare, och plötsligt kan du inte spela din gamla längre.

Många DVD-skivor du köper idag har från början av krypteringen från tillverkarens sida, vilket hindrar dig från att kopiera dem för att undvika piratkopiering. Du borde dock inte oroa dig för det här, eftersom DVDFab automatiskt dekrypterar DVD-skivan för dig så att du kan kopiera dem. Det kräver ingen åtgärd från din sida, som igen är väldigt smart och användarvänlig.

Kopiera dina DVD-skivor till alla format och enheter du kan drömma om

DVDFab är inte bara ett bra program att kopiera, men det är också ett super smart program om du vill att dina DVD-skivor ska spela på specifika enheter eller format. Med DVDFabs ripper-funktion kan du helt lossa dig själv. Till exempel kan du rippa din DVD till MP4-format och spela den på din dator. Det kan också rippa filen och skapa den i ett format som låter dig spela på telefonen om du vill ha en film på en lång flygning eller tågresa.

Det är också möjligt att arbeta med 3D-format och olika ljudformat, så att du kan anpassa din kopierade DVD till vad du specifikt vill att den ska vara.

Funktionen fungerar också bra med DVDFabs konverteringsfunktion. Om du redan har kopierat din DVD och det inte finns i det format du önskade kan du ändra det till det du vill ha.

Du kan inte bara kopiera, men du kan också välja vad du vill kopiera

DVDFab låter dig också välja specifikationerna på DVD-skivan du vill kopiera. Om du vill ha början på din film eller en annan scen kan du välja den och antingen spara den på din dator för dina behov eller bränna den till en ny skiva.

Det låter dig vara kreativ när det gäller dina DVD-skivor, om du behöver använda enstaka scener för ett projekt eller liknande.

Skriv in det 21: a århundradet med DVDFab

Fysiska sätt att behålla dina filmer, musik och böcker sakta glider ut ur världen. De flesta saker finns nu mycket lättare tillgängliga digitalt online. Till exempel använder många inte fysikstora referensverk för att undersöka saker som de har tvivel om. I stället söker du efter Wikipedia och inom några sekunder hittar du svaren du letade efter. På samma sätt köper inte många människor idag DVD-skivor längre. Det är bara så mycket enklare och bekvämt att hitta allt på datorn och på webben. Här är DVDFab ett av de bästa verktygen du kan komma med eftersom det hjälper dig digitalt att flytta alla dina filmer till din dator så att du alltid har dem till hands och bara ett klick kan börja titta på din favoritfilmer.

De unika och oändliga möjligheterna

Det utmärkande med DVDFab är att det finns nästan inga begränsningar för vad du kan göra med dina kopierade DVD-skivor. Du kan spela dem på nästan vilken som helst enhet, komprimera dem till mindre skivor och ange vilka format du föredrar att dina DVD-skivor ska spela på. Alla tekniska problem som du haft med DVD-skivor tidigare löses nu av DVDfab.

Är programmet så lätt att använda?

Du bor och lär dig hur clichéen går. DVDFab erbjuder så många alternativ att det kan vara svårt att komma in första gången du använder den. Det kommer att kräva några försök, men inlärningskurvan kommer också att belöna i slutet. Användargränssnittet är modernt och snyggt, men det förklarar inte sig för en ny användare.

Om du väljer att köpa hela versionen kommer du att stängas för ännu fler möjligheter som specialiserar din erfarenhet av programmet.

Alternativ programvara

CloneCD av utvecklare RedFox är ett utmärkt alternativ för att bränna och kopiera CD-skivor och DVD-skivor. Om du inte bara vill ha dina DVD-skivor överförda till datorn kan du även använda den här programvaran för att lagra alla dina favorit-CD-skivor digitalt. CloneCD kan laddas ned gratis här.

Slutsats

Trots att DVDFab inte är lätt att använda från det första försöket, är det tydligt ett av de program som kan göra mest för dig som vill kopiera dina DVD-skivor eller överföra dem till datorn och andra enheter.

Download DVDFab DVD Copy 9.1.7.6

Note:

Läs mer på dvdfab.dk/dvdfab-dvd-copy

Se DVDFab DVD Copy på video :
Screenshots
Detaljerad information om DVDFab DVD Copy
Typ:
Trialware


Producent:
Fengtao Software Inc.

Inkom datum:
19-01-2013
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
52.7 Mb

Uppdaterad datum:
27-03-2019
0