Program » Företag » Presentation

CutePDF Writer last ned
4 0 5080  

Download CutePDF Writer gratis från oss. CutePDF konverterar filer till pdf snabbt och smidigt.

CutePDF låter dig konvertera filer till PDF medan du är på farten gratis. Du har förmodligen försökt stå i en situation där du var tvungen att skicka ett viktigt dokument inom en tidsfrist, men du glömde att konvertera den till PDF-format. Detta händer för de flesta, och för vissa händer det mycket ofta och dagligen. I dessa situationer är det viktigt att du snabbt och enkelt klarar av problemet och har ditt dokument konverterat till PDF innan katastrofen träffas.

Detta kan göras med det helt gratis programmet CutePDF Writer som kan hämtas här. Utvecklat av PDF-utvecklarna CutePDF, har programmet bara en funktion, men det är också det viktigaste, konvertera dina filer till PDF-format. På grund av den enkla utgångspunkten i programmet är det därför också mycket lätt att använda sig av när du först lär dig det.

Snabbt och enkelt

Programmet är otroligt enkelt att använda, och det händer snabbt. Att spara i PDF-format via CutePDF Writer tar dock ett något Alternativ, jämfört med det klassiska sättet att spara en fil. Därför är det också mycket viktigt att du läser och förstår instruktionerna innan du använder programmet.

Det okonventionella sättet på vilket CutePDF Writer fungerar är att programmet installerar sig som en skrivare, vilket kanske låter lite galet, men det fungerar. Du behöver inte göra annat än ladda ner och installera programmet, och sedan är det klart att användas.

Som ovan sett, sparar du i PDF-format med CutePDF Writer genom att öppna skrivarfunktionen i dokumentet du vill spara. Här väljer du CutePDF Writer som skrivare, och när du skriver ut, skrivs ingenting naturligtvis. I stället kommer det att bli möjligt att spara dokumentet i PDF-format. Det kan låta lite komplicerat och kan tyckas förvirrande, men det är inte alls. Så fort du har provat det en gång är det väldigt enkelt och super snabbt.

PDF krävs

I många situationer är Portable Document Format (PDF) ett måste när du skickar dokument till andra. Om du behöver skicka en universitetsuppgift, skicka dokumentation till myndigheterna eller skicka en arbetsrapport till en kollega, är PDF-formatet standard och det förväntas att du använder det här formatet. Därför kan problemen uppstå om du har glömt att konvertera ditt dokument i en pressad situation, och här är CutePDF Writer Rescuer som snabbt och enkelt tar upp problemet för dig.

Skillnaden är i priset

Det finns många olika PDF-omvandlare som du kan ladda ner på webben. De flesta kostar emellertid mycket pengar, och skapas för att kunna göra en hel del förutom att konvertera filer till PDF. Dessa program är därför ofta komplicerade, och de hamnar ofta på att skapa mer panik i de pressade situationer där filer snabbt måste konverteras till PDF-format. CutePDF Writer är helt gratis och fokuserar enbart på konvertering till PDF-format, vilket är snabbt och oerhört enkelt, vilket gör programmet perfekt för dem som bara vill ha en gratis konverterare.

Installerad i sekunder

CutePDF Writer är inte ett mycket stort program. På grund av sin ena funktion som omvandlare, kräver det inte heller mycket utrymme på din dator. Därför är det helt snabbt att ladda ner och installera. Det tar bara några sekunder och då är du redo att konvertera.

När programmet installeras, visas ovan ett internetfönster från tillverkarens egen webbplats. Här förklaras hur CutePDF Writer fungerar och vilka steg du behöver gå igenom för att konvertera ditt dokument till PDF-format. Det skärs helt i kartong så att alla kan förstå det, och därför kan det här programmet också rekommenderas till alla som kanske saknar ett gratis PDF-konverteringsprogram.

Tillgänglighet

Den här versionen av CutePDF Writer är endast kompatibel med Windows operativsystem. Inklusive Windows 98, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows 2012, Windows 8, Windows 8.1 och Windows 10. Programmet är därför inte kompatibelt med datorerApple fjärrsystem. Är du en Apple-användare och söker program för din Mac, har vi ett stort utbud av program. Klicka här för att se utbudet av Apples applikationer.

Alternativ

CutePDF Writer är inte den enda PDF-konverteringsapplikationen på marknaden. Om du letar efter Alternativa PDF-omvandlare kan PrimoPDF rekommenderas. Med PrimoPDF kan du konvertera till PDF från över 250 olika filformat, och du kan också optimera filen beroende på var den ska distribueras. PrimoPDF, som CutePDF Writer, är helt gratis och du hittar PrimoPDF genom att klicka här.

Slutsats

Om du saknar ett program för att konvertera dina filer till PDF-format snabbt och att det kommer att kosta dig ett öre, så är CutePDF Writer det perfekta mjukvaran för dig. Programmet fokuserar enbart på att göra konvertering till PDF så enkelt och snabbt som möjligt. Programmet är lite otraditionellt eftersom CutePDF Writer installeras som en skrivare, och när användaren försöker skriva ut med CutePDF Writer, kan Alternativet att spara dokumentet som en PDF-fil istället. Därför är det också viktigt att läsa instruktionerna för att använda programmet innan du använder det, eftersom det kan tyckas mycket förvirrande, även om det är väldigt enkelt och enkelt. Programmet är snabbt att installera och är kompatibelt med alla Windows-operativsystem.

Det finns också andra gratis PDF-omvandlare, så det är en bra idé att titta på dem innan du bestämmer vilket program som är bäst för dig. Till exempel kan du ta en titt på PrimoPDF här. PrimoPDF, som CutePDF Writer, är snabb och helt fri. Till skillnad från många andra omvandlare som finns på Internet är CutePDF Writer helt gratis. Dessa andra program kostar ofta ganska mycket, med tanke på att det du letar efter är helt enkelt ett program som kan konvertera dina filer till PDF-format. Därför är CutePDF Writer det optimala programmet om du inte vill ha många andra funktioner som bara förvirrar.

Download CutePDF Writer 3
Screenshots
Detaljerad information om CutePDF Writer
Typ:
Freeware


Producent:
Acro Software Inc.

Inkom datum:
28-06-2013
Plattform:
Windows 98/ME/2000/XP/2003/Vista/7/8 (x86/x64)

Storlek:
7.2 Mb

Uppdaterad datum:
27-03-2019
0