Program » Multimedia » Mediaspelare

Cherry Player last ned
5 0 6239  

Ladda ner CherryPlayer multimedia streamer gratis här

Idag lever vi i ett överflöd av bra musik, filmer, serier och radio. Det har nästan nått den punkt där vi inte kan göra någonting utan att ha något att bekämpa tomheten runt omkring oss. Till exempel. många gillar att lyssna på musik när de spelar, arbetar, studerar etc.

Därför kan det vara ganska praktiskt att hitta lite programvara som kan stödja många av dessa saker samtidigt, så att du inte behöver ladda ner fler program för att underhålla dig själv. Det är här CherryPlayer kommer in i bilden.

Streaming musik och radio

CherryPlayer är en multimediaspelare. Det vill säga att programmet stöder många olika underhållningsmedier som musik och video. Detta gäller särskilt för musik och radio. CherryPlayer kan ansluta dig till en mängd olika radioapparater över hela landet. Till exempel, jämfört med svenska radioapparater, kan du höra DR P3 och Radio 100.

Du kan också söka efter din favoritmusik och strömma den direkt från CherryPlayer. CherryPlayer är ansluten till YouTube och Twitch, så att du kan strömma så mycket du vill. Dessutom kan du också ladda ner dina favoritlåtar och spara dem någonstans på din enhet. Då kan du till och med lyssna när du saknar internet.

Du kan också lägga till dina egna nedladdade musikspår till programmet och göra spellistor ur dem. CherryPlayer stöder musikfiler i format som AVI, MP3, MP4, WAW och MKV.

Du kan också ansluta till USA: s Top-100-lista och hålla dig uppdaterad om vad som händer just nu på världens största musikmarknad. Dessutom finns det också möjlighet att ansluta till BBC.

Duplicerar som videospelare

Förutom musik och radio kan du också använda CherryPlayer för att spela filmer, serier och andra videor du har på ditt system. Dra bara filerna in så kan du spela dem som du vill.

CherryPlayer sparar dina videor automatiskt i sin databas, så att du alltid kan ladda upp dem senare och hålla reda på vad du har sett över tid. Programmet stöder också de allra flesta av de vanligaste och mest konstiga videoformaten.

Läcker och "flytande" design

CherryPlayer har det utseende du kan förvänta dig av ett väl utvecklat program. De många olika avsnitten för radio, musik och video är välorganiserade i rullgardinsmenyer som du kan fälla ut och fälla tillbaka.

Konstruktionen är "flytande" som en våg. Det vill säga, allt händer mycket naturligt och lugnande när du öppnar menyer, navigerar genom olika gränssnitt osv. Mitten på skärmen är där det mesta sker. Här visas det du letar efter i en bekväm och tydlig storlek.

Programmet har de vanliga kontrollerna som mediaspelare har: snabbspolning framåt och bakåt, paus / stopp, ändra nummer eller gå tillbaka etc. Du kan också ställa in din musik att blanda eller upprepa sig själv.

Om du laddar ner saker genom programmet finns det också ett trevligt avsnitt som håller reda på dina filer så att du kan sortera dem, skapa spellistor med dem etc. på ett enkelt och elegant sätt.

Alternativ programvara

En annan mediaspelare du kan prova är Winamp. Winamp är en av de mest använda mediaspelarna världen över och är särskilt lämplig för att spela musik. Det är emellertid också möjligt att spela videor genom programmet som stöder en mängd olika format. Winamp kan dock inte ansluta till radiostationer. Du kan läsa mer om och ladda ner Winamp gratis här.

Slutsats

Om du behöver en solid och mångsidig mediaspelare, är åtminstone CherryPlayer en mycket bra satsning. Programmet har en läcker och användarvänlig design och ger dig tillgång till ett brett utbud av alternativ när du vill lyssna på musik eller radio. Därför kan det bara rekommenderas.

Download Cherry Player 3.0.5
Screenshots
Detaljerad information om Cherry Player
Typ:
Freeware


Producent:
CherryPlayer

Inkom datum:
13-03-2020
Plattform:
Windows

Storlek:
62.6 Mb

0