Program » Internet » Chat

Camfrog Video Chat last ned
5 0 858  

Camfrog Video Chat låter dig delta i chatrum där du kan titta se, höra och prata med mängder av människor samtidigt.

Camfrog är ett annat chattforum eftersom du kan videochatta med upp till 1000 användare samtidigt. Det är upprättat som ett klassiskt chatforum med olika utrymmen du kan "gå in i" och chatta in. Du kan dock klicka på de olika deltagarna i chatten och välja om du vill se kameran och höra deras mikrofon. Det påminner på många sätt om det världsberömda chattprogrammet Skype, men där Skype är reserverat för chatt mellan två personer som har ansökt och accepterat varandra på sin kompislista är Camfrog således ett chattforum med många deltagare som inte behöver känna varandra på förhand. Du trycker på "Talk" -knappen för att tala ut i rymden, men du kan självklart också välja att kommunicera genom att skriva.

Skapa en användare snabbt

Programmet hämtas och installeras i minuter, varefter det tar inte mycket mer än 30 sekunder att skapa en användare. Om du har en Facebook-profil kan du också registrera dig i Camfrog genom att fästa den på din Facebook, vilket också händer snabbt. Då är det bara att utforska de olika chattrummen eller skapa egna om du inte känner till det ämne du vill chatta om existerar.

Köp för fler fördelar

När du laddar ner Camfrog är du registrerad som gratisanvändare, vilket ger dig tillgång till det mesta av programmet. Du kan dock köpa dig själv för fler fördelar i programmet genom att antingen uppgradera dig till Pro, Extreme eller Gold-användaren. Som en fri användare visas ditt användarnamn i svart text medan Pro visas i grönt, Extreme i lila och Guld i guld. Fria användare kan bara titta på en enda video i taget, medan en uppgradering till Pro gör att du kan titta på så många videoklipp som du vill ha på en gång.

Uppgradering till Extreme låter dig vara i två chattrum samtidigt, samtidigt som du kan se en lista över de flesta cams. Du får också skicka fem VIP-meddelanden om dagen. Det sista Alternativet är att uppgradera till Gold, vilket ger dig alla fördelar ovan och möjligheten att vara upp till fem chattrum på en gång, samt möjligheten att skicka 25 VIP-meddelanden om dagen.

Chattrum för alla smaker

Som nämnts är Camfrog ett chattforum, och det betyder att det innehåller många olika utrymmen, som var och en är inriktad på ett ämne eller en förutsättning. Därmed deltar du i rymdrelaterad musik, sport, politik eller annat, medan det finns rum för svenskar eller personer över 18 år. Alla användare kan skapa sitt eget chattrum och kalla det en beskrivning så att alla gäster kan se vad syftet med det aktuella rummet är. Du kan hitta ett rum som mestadels handlar om allt.

Såsom också ofta är fallet med chattforum - och särskilt de som inbegriper webbkameror - finns det cirka 18+ rum. Dessa kan innehålla pornografiska element, och om du inte är intresserad av att möta sådana användare och ämnen, var noga med att läsa ett rums namn och beskrivning innan du deltar i det. Dessa rum finns ofta bland de mest populära, men det kan naturligtvis navigeras runt om du vill.

Alternativ

Det uppenbara Alternativet till Camfrog Video Chat är Skype, världens största videopratprogram. Det finns dock ett antal skillnader mellan Skype och Camfrog, vilket är värt att överväga. I Camfrog chattar du på öppna forum där fler kan delta. Skype å andra sidan stänger chattar mellan dig och personer på din kompislista. Det är därför två relativt olika videochattprogram. Man utesluter inte den andra, och du kan enkelt använda båda. Du kan läsa mer om Skype och ladda ner programmet genom att följa den här länken.

Tillgänglighet

Camfrog Video Chat utvecklad av Camshare Inc. och har släppts både för användning på Windows, Mac, Android och iPhone. Här kan du hämta versionen av Camfrog för Windows, medan du kan läsa mer om programmet för Mac och ladda ner det genom att följa den här länken. Mac-utgåvan innehåller alla samma funktioner och funktioner som Windows-utgåvan. Vill du prova programmet på iPhone eller AnDroid, du kan ladda ner den i sina respektive appbutiker.

Slutsats

Camfrog Video Chat är ett mycket populärt chat-chattrum där användare kan höra och se varandra och skriva med upp till 100 deltagare i ett rum. Programmet kan användas för att skapa privata utrymmen, till exempel för att hålla ett arbetsmöte där alla deltagare måste kunna se och höra varandra, men man kan också utforska de många offentliga utrymmena och träffa nya människor. Rummen heter ofta så att användarna kan se vilket objekt som är centrum för rummet, medan du också kan skapa ett nytt rum om det ämne du vill ha i ett rum ännu inte finns. När du skapar din användare är du registrerad som fri användare och du kan köpa fler funktioner och fördelar. Som en gratisanvändare kan du till exempel bara se en kamera i taget, medan du som guldanvändare kan se alla kameror du vill ha och delta i flera rum samtidigt. Det tar bara några minuter att ladda ner och installera programmet, medan du bara spenderar några sekunder att skapa din användare, som du också kan associera med din Facebook-profil om du vill. Då är det bara att utforska de olika chattrummen och möjligheterna. Programmet här på webbplatsen är funktionellt på datorer med Windows som operativsystem, medan lite högre upp på sidan finns en länk för att ladda ner Camfrog Video Chat for Mac. Programmet kan också hittas på Android och iPhone i sina respektive appbutiker.

Download Camfrog Video Chat 6.7

Note:

Systemkrav: Windows 2000/XP/2003 Server

Se Camfrog Video Chat på video :
Screenshots
Detaljerad information om Camfrog Video Chat
Typ:
Freeware


Producent:
Camshare

Inkom datum:
20-05-2006
Plattform:
Windows 2000, XP, 2003, Vista, Server 2008,7 & 8

Storlek:
9.3 Mb

Uppdaterad datum:
29-03-2019
0