Program » Uppdatera alla drivrutiner » Diverse

Caffeine last ned
4 0 6258  

Ladda ner koffein gratis här

Om du inte använder datorn efter några minuter går den i viloläge. Skärmen blir svart och det hjälper till att skydda din dator och spara ström även när den är igång.

Men om du nu ligger i soffan eller sängen, kopplar av och håller koll på något på din dator, så är det tröttsamt att behöva gå upp var 5: e minut för att få det ur viloläge. Det är här koffein kommer in i bilden.

Blockera din dator från att somna

Koffein är ett smart, litet och lätt program som är utformat för att hindra din dator från att somna. Det gör detta genom att simulera ett klick från musen var 59: e sekund. Således tror datorn att du alltid är på det och därför ser det ingen anledning att gå in i viloläge.

Så nu kan du bara lägga dig ner och låta din maskin utföra den uppgift du har gett den medan du bara behöver hålla ett halvt öga på den.

Brist på konkret design

Koffein har ingen design. Så enkelt kan det verkligen sägas. Inget användargränssnitt, inga sektioner, flikar etc. Programmet finns nästan bara som en bakgrundsprocess på din dator.

Men du kan fortfarande göra lite med det. Nere i verktygsfältet hittar du koffein. Högerklicka på ikonen öppnar ett verktygsfält. Här kan du aktivera eller inaktivera programmet som det passar dig.

Ytterligare programvara

Koffein håller datorn vaken för dig, men tänk om du vill att den ska stängas av av sig själv? Låt oss säga att du är på väg att installera en stor fil, men du måste komma till jobbet. Då är det smart att låta programmet installeras medan du är borta. Även om installationen är klar innan du kommer hem, använder datorn mer ström än den borde. Här kan du använda AutoOff. AutoOff kan ställas in för att stänga av datorn när du vill. Om du vill läsa mer om eller ladda ner AutoOff kan det göras gratis här.

Slutsats

Koffein är ett så smart och diskret verktygsprogram som bara fungerar. Det kan åtminstone spara lite tandvärk när du använder din dator. Om de markerade punkterna i denna recension verkar attraktiva för dig, kan koffein bara rekommenderas.

Download Caffeine 1.81
Screenshots
Detaljerad information om Caffeine
Typ:
Freeware


Producent:
Zhorn Software

Inkom datum:
22-07-2020
Plattform:


Storlek:
0.291 Mb

0