Program » Datasäkerhet » Säkerhetspaket

Bullguard Internet Security last ned
5 0 1684  

Bullguard Internet Security är ett väldigt bra program.

Internet är ett av våra favoritplatser att flytta i denna digitala tidsålder. Mycket av den underhållning vi spenderar på fritiden är på internet, liksom kommunikationen med vänner och familj. Därför är det ganska naturligt att vi spenderar så mycket tid där. Men det är inte alltid bara en dans av rosor för att navigera in där.


Internet kan också vara en osäker plats med oförutsedda hot som kan gömma dig där du minst förväntar dig dem. Därför är det viktigt att ha ett antivirusprogram som kan hantera internetfronten. Ett sådant program är Bullguard Internet Security av tillverkaren Bullguard Ltd., som med sina många funktioner kan skydda dig och dina barn när du flyttar på Internet.


Kör säkerhetshålen på din dator med Bullguard Internet Security


Bullguard Internet Security är en kraftfull mjukvara som effektivt går in och patcher eventuella luckor i ditt system. Detta är särskilt skydd mot skadlig kod och phishing från webbplatser. Vanligtvis kan man locka till en sida som gör att du klickar på något du inte borde ha gjort. Detta kan smyga skadliga virus i ditt system. Bullguard avlyser dessa och sätter dem ur spelet innan de ens landar på din dator.


Förutom Internet-skydd följer också regelbundet skydd av ditt system. Du kan skanna din dator för virus i olika grader: snabbsökning och full skanning. Snabbsökning skrapar bara ytan och är valet om du bara vill skanna snabbt, som namnet antyder. Den fullständiga genomsökningen går igenom alla filer på din dator för att se om något är skadat, infekterat eller i fara. Så du kan lösa de värsta problemen och se till att ditt system marscherar snyggt vidare.


Låt dina barn använda datorn utan rädsla, de fångar virus eller ser något de inte borde göra


I denna digitala ålder växer barn upp med datorer. De används för skojs skull och leker fritid och för skolan / arbetet när de blir lite äldre. Men det är inte alltid de inser hur farligt internet kan vara om man inte tänker på det lite. Därför kan du, som föräldrar, se till att de inte är rörade med Bullguard Internet Security.


Bullguard Internet Security har funktionen "Föräldrakontroll". Med den här funktionen kan du som far / moder reglera vad dina barn har tillgång till online. Många webbplatser kategoriseras som barnvänliga eller inte i olika databaser. Bullguard har tillgång till det och ser till att dina barn inte går in i dessa. Det här är också väldigt användbart eftersom de flesta virus på nätet kommer från icke-barnvänliga webbplatser, så du skulle hålla dina barn säkra på många fronter och låta dem sitta i fred och njuta av sina spel / filmer.


Om du vill ha ett optimalt och effektivt online skydd är Bullguard Internet Security ditt val


Det finns många olika antivirusprogram som också skyddar dig online idag. Det finns så många, det kan vara svårt att navigera runt de olika och hitta den rätta. Bullguard Internet Security kompletterar dig med alla de optimala funktionerna och är därför ett säkert val för dig.


Du blir fast i skadliga webbplatser, du får skydd på din dator om saker kryper in, och som föräldrar kan du skydda dina barn samtidigt. Mycket mer behöver du inte.


Om du är en spelare behöver du inte rädda förminskad prestanda på ditt system


Bullguard Internet Security kör alltid i bakgrunden och drar mycket på datorns resurser. Det gör att det går långsammare, speciellt om du gör en skanning. Det här är inte det stora problemet när du bara tittar på videoklipp på YouTube eller skriver i ett Word-dokument. Men om du spelar videospel kan det vara en börda.


Bullguard Internet Security är dock medveten om det, och därför har de unikt valt att ge dig möjlighet att sätta programmet i "spelläge". Med spelläge inaktiverat drar programmet mindre på ditt system medan det körs i bakgrunden och du kommer därför inte att laddaEva de stora frameraterops som du annars kan uppleva med många andra virusprogram. Kom bara ihåg att slå på den innan du börjar spela och när du är klar.


Tydligt design och användarvänligt gränssnitt


Bullguard Internet Security är ett bekvämt och enkelt antivirusprogram som kan användas på alla fronter. När programmet öppnas, hälsas du av en startskärm som presenterar dig för de olika funktionerna som Bullguard Internet Security kan erbjuda dig. Det förklarar också vad de gör och om de är påslagna. Med listrutor kan du välja vilka olika funktioner som ska göras. Till exempel vilken typ av skanning du vill göra.


De olika funktionerna är också försedda med lämpliga logotyper som främjar förståelse för vad de kan. Det finns också en meny för alternativ där du kan ändra programmets åtgärder när du kör i bakgrunden, så att du kan finjustera saker som du tycker är saknade eller irriterande.

Alternativ programvara


Bullguard Internet Security är bara ett av många antivirusprogram. Om du inte har varit nöjd med programvaran eller vill försöka med något annat, kan Trend Micro Internet Security rekommenderas av tillverkaren Trend Micro. Trend Micro Internet Security skyddar dig mot skadlig programvara, phishing och andra skadliga filer från Internet samt din trådlösa nätverksanslutning mot fiendens attacker. Trend Micro Internet Security kan laddas ned gratis här.


Slutsats


Bullguard Internet Security är ett kraftfullt antivirusprogram som kompletterar dig med de mest nödvändiga metoderna för att skydda ditt system mot skadliga attacker från Internet. Med sina extra möjligheter för föräldrar med skydd av sina barn är hela familjen säkrad på internet, så du kan njuta av denna fantastiska uppfinning utan de stora bekymmerna. Användargränssnittet är lätt att använda, så du behöver inte vara det stora datorns geni för att komma igång. Starta din första skanning idag med Bullguard Internet Security. Det kan endast rekommenderas.

Download Bullguard Internet Security

Note:

Programmet är gratis att använda i 60 dagar. Efter det måste du köpa fullversionen för 399,-.

Se Bullguard Internet Security på video :
Screenshots
Detaljerad information om Bullguard Internet Security
Typ:
Trialware


Producent:
BullGuard Ltd.

Inkom datum:
07-12-2007
Plattform:
Windows

Storlek:
43 Mb

Uppdaterad datum:
03-04-2019
0