Program » Datasäkerhet » Antivirus

BullGuard Antivirus (Svenska) last ned
4 0 543  

Här kan du ladda ner en gratis 15-dagars prov på Bullguard Antivirus. Du kan också köpa hela versionen ovan. Programmet garanterar dig på alla möjliga sätt. Och då är programmet på svenska.

Alla datorer måste ha ett bra säkerhetsprogram, och idag tar vi en titt på BullGuard Antivirus. Ett program med många års Erfarenhet, vissa funktioner och en spännande historia.

Det är ingen hemlighet att det finns ett antal olika säkerhetsprogram, och att hitta en som passar dina behov kan tyckas helt oövervaklig. BullGuard Antivirus är ett av de få som har utvecklats och publicerats på svenska - vilket för oss är ett stort plus. Den omedelbara nackdelen är att BullGuard Antivirus endast är tillgängligt för Windows operativsystem.

Särdrag

Den uppenbara funktionen är antivirusskanningen. Den här funktionen fungerar som namnet antyder - det söker efter virus. Med hjälp av skanningen upptäcker BullGuard och tar bort virus.

Med sårbarheten upptäcker BullGuard automatiskt eventuella sårbarheter på din dator. Om du till exempel har en DVD-enhet, kommer BullGuard att skanna cachade skivor för hot. Därmed är du också garanterad att ha fysiska hot.

Game Booster-funktionen är avsedd för datorspelarna. Dessa funktioner minimerar de resurser som BullGuard behöver. Samtidigt säkerställer programmet att du inte kommer i vägen för din spelupplevelse.

De andra funktionerna

Det finns också några extrafunktioner som du bara kan använda - om du prenumererar på BullGuard Antivirus. De extra funktionerna är enligt följande:

Brandvägg - en utökad version av din förinstallerade brandvägg.

Backup - säkerhetskopierar dina filer så att du inte förlorar dem.

PC Tune Up - är ett optimeringsverktyg som hjälper till att förbättra datorns hastighet.

Föräldrakontroll - säkerställer att barn inte besöker hotande webbplatser eller hämtar farliga filer.

Uppdateringar

Det är absolut nödvändigt att ett säkerhetsprogram hålls uppdaterat. Tekniken utvecklas ständigt, liksom säkerhetshot. Därför är det viktigt att ditt säkerhetsprogram håller sig uppdaterat så att de senaste hoten kan hittas och tas bort.

Lyckligtvis BullGuard Antivirus uppdateras ofta, och BullGuard är också en erfaren utvecklare, så du kan vara säker på att de kan hantera alla typer av hot.

Erfarenhet

Det ger extra säkerhet om du vet att ditt säkerhetsprogram har en erfaren utvecklare bakom den. BullGuard Antivirus utvecklades av BullGuard, som grundades 2001 av två svenska entreprenörer. De två pojkarna syftade till att utveckla ett avancerat säkerhetsprogram som kan användas av människor som inte nödvändigtvis är tekniskt starka. Det lyckades omedelbart, men vi hittar mer i avsnittet nedan.

Gränssnitt, användarvänligt och design

BullGuard har en enkel design, och i själva verket är de allra flesta funktioner på programmets framsida, även när du väljer att använda dem. Det betyder att programmet är enkelt att navigera runt, och det är därför omöjligt att inte hitta de funktioner som du vill använda.

Detta bidrar också bara till användarvänlighet, eftersom det inte kräver mycket att komma igång på funktionerna. BullGuard Antivirus är dessutom relativt snabbt att starta, stänga och skanna. Naturligtvis finns det möjlighet att välja hur djup en skanning du vill göra.

Viktighet ved ett säkerhetsprogram

Varför är det viktigt att ha ett säkerhetsprogram?

Hur viktigt ett säkerhetsprogram är för dig är lite beroende av vilket operativsystem du har. Om du använder Windows 10 eller Mac OS har du redan de grundläggande säkerhetsfunktionerna som är installerade på din dator. Problemet är emellertid att dessa säkerhetsfunktioner oftast inte är mycket djupgående för olika hot. De fungerar bra om du bara besöker Google, Facebook och andra trovärdiga webbplatser. Men ibland händer det att man tvingas skriva ut, ladda ner eller söka efter filer - eller sidor som kan vara hotande. Här kan de förinstallerade säkerhetsfunktionerna inte vara tillräckliga, och det är också här att säkerhetsprogram som BullGuard Antivirus kommer i spel och skyddar dig.

Varianter

BullGuard Antivirus är, som namnet antyder, mestadels avsett att bekämpa antivirus. BullGuard har därför utvecklat två alternativa produkter, som alla har sina fördelar.

BullGuard Internet Security är en mer utökad variant av BullGuard Antivirus. Med BullGuard Internet Security skyddas du också mot antivirus, men du är också skyddad mot alla typer av skadlig kod, spionprogram, ransomware etc.

BullGuard Internet Security är självklart också utvecklat på svenska, och du kan prova detta program gratis i 60 dagar här.

BullGuard Premium Protection är den optimala säkerhetslösningen för dig och hela familjen. Denna variant säkerställer inte bara din dator utan även ditt nätverk - och alla dina enheter.

BullGuard Premium är svenskt utvecklat och, som ovan, kan också laddas ner och testas gratis i 60 dagar med den här länken.

Om BullGuard inte är tillräckligt attraktivt för dig, rekommenderar vi att du besöker vår säkerhetskategori. I den här kategorin hittar du definitivt ett säkerhetsprogram som uppfyller dina behov. Det finns mycket att välja mellan, och de utvecklas individuellt för Mac, Linux, smartphone, tablett etc.

Slutsats

BullGuard Antivirus är ett av de klassiska säkerhetsprogrammen och vi är bara positiva till hur bra programmet har varit under åren. När det släpptes blev BullGuard Antivirus en snabbare favorit och populariteten beror fortfarande på täta Uppdateringar när det gäller design, systemförbättringar och nya registrerade hot.

Det är inte ofta vi ser ett program som överlevde åren, men BullGuard Antivirus är fortfarande ett utmärkt program. Programmet kan laddas ner och användas gratis under en begränsad tid, så vi ser ingen anledning att inte prova det och se om det möter dig och din dators behov.

Download BullGuard Antivirus (Svenska) 2018 (Svensk)
Screenshots
Detaljerad information om BullGuard Antivirus (Svenska)
Typ:
Trialware


Producent:
BullGuard

Inkom datum:
16-05-2006
Plattform:
Windows

Storlek:
9.8 Mb

Uppdaterad datum:
10-05-2019
0