Program » Apple » Mac

Bridge Builder til Mac last ned
4 0 4683  

Ladda ner Bridge Builder gratis och prova den tekniska

Vissa människor gillar verkligen att vara tekniska oavsett vad de måste. Dessa människor kommer ofta att hitta det underhållande med spel som bara utmanar dem med något tekniskt. Om du är en av dem, kan du förmodligen hitta det kul att prova Bridge Builder, som du kan ladda ner gratis på din Mac nu.

De flesta människor upplever åtminstone att bli bitna av det, eftersom det tar lite hjärngymnastik för att komma igenom vägarna på rätt sätt. Det kan vara en stor irritation om det inte fungerar helt, men du kommer också att uppleva lite av en seger när det äntligen lyckas. Du kan också hitta en Windows-version av spelet här.

Framsteget i spelet

I Bridge Builder måste du gå igenom flera nivåer, som alla erbjuder en bit mark där en flod också ingår. På de två markstyckena på vardera sidan av älven kan du se början och slutet av tåget. I senare spel kommer det också att vara körfält där ett fartyg ska kunna segla under din bro. Det kommer att finnas några klistermärken där du kan bygga på din bro, som du kan göra med de material du har tillgängligt. Du kan dock bara köpa material för det belopp du har fått. Om du inte kan nå det beloppet eller därunder har du inte slutfört den nivån.

Spelets publik

För alla spel finns det en målgrupp, det vill säga spelets utgivare har haft vissa specifika typer av människor i åtanke som han eller hon trodde skulle vara särskilt glada att spela det. Bridge Builder är ett väldigt tyst och lugnt spel, så målgruppen är inte människor med snabbhet och hög intensitet - det finns förmodligen andra spel som kommer att erbjuda bättre. Bridge Builders är istället gjorda för de människor som gillar att tänka lite på saker och spendera lite längre på ett enda spår.

Spelet är också mycket realistiskt, så du som spelare får tänka tekniskt på en realistisk nivå, som om du skulle bygga en bro i den verkliga världen.

Enkel grafik

De flesta spel har något speciellt med deras grafik, men det är inte det som har varit i fokus för Bridge Builders, och det är inte där de ville imponera på användare. Förvänta dig därför inte en grafik som tar andetaget bort. Grafiken är ganska enkel och det kommer i princip inte att vara något du tänker på, vilket antagligen inte heller var avsikten. Istället har det varit ett stort fokus på att utmana det tekniska, så det är också här du kan förvänta dig att bli positivt överraskad.

När grafiken är enkel har du också en mycket bättre möjlighet att koncentrera dig på det viktiga, som är att tänka tydligt och komma igenom olika nivåer. Det kan mycket väl ta lite av din koncentration om spelet erbjuder för många överraskningar grafiskt. Tänk därför på att du har den bästa möjligheten att koncentrera dig på det viktiga.

Mottagande

Som med alla andra spel kommer det att finnas både positiva och negativa mottagningar, eftersom människor ju uppskattar olika egenskaper i ett spel, så om du vill veta hur du ville ha det med Bridge Builder, måste du bara att prova själv. Det kommer att ge dig det bästa svaret på vad din inställning till spelet.

Du kan emellertid enkelt läsa upp några recensioner av spelet om du vill få en känsla för vad du har för att komma igång med. En utgåva av Bridge Builder vann Independent Games Festival Audience Award 2003. Detta säger oss att spelet är riktigt bra för de som bara vill spela ensamma och vill undvika olika spel med multiplayer. Så om det är i ditt bästa intresse att spela för dig själv, kan detta mycket väl vara spelet för dig.

Det har också uttalats från 1UP.com om att Bridge Builder är ett bra spel. De säger att de många alternativen i spelet gör det mycket roligare än väntat, och att spelet snabbt blir mindre av ett spel och istället blir ett leksak. Så även om spelet kan umiDetta kan låta tråkigt, och många tycker att det är ganska underhållande. Du kan därför lugnt prova det.

Serien av spel

Bridge Builder är inte bara ett spel, utan istället har många släppts under tiden det har uppgraderats. Sedan den första utgåvan 2000 har sex tillkommit. Därför finns det flera olika varianter att prova om du vill prova några olika versioner av spelet.

Det kan verka som det uppenbara valet att ta den senaste upplagan. Men det kan också vara kul att prova de äldre versionerna först och därmed hålla jämna steg med spelets utveckling. På så sätt kommer du verkligen kunna känna skillnaden, som också kan vara underhållande i sig själv.

Slutsats

Som en sammanfattning av Bridge Builder kan man säga att spelet är bäst lämpat för de användare som gillar att ta saker i sin egen takt och sitta med saker lite istället för att behöva rusa igenom. Det är också för de människor som gillar spel som är lite mer utmanande på det tekniska snarare än att till exempel måste se hur snabbt de kan komma igenom en kurs i tid.

Du kan också förvänta dig att det är just på spelets framsteg som du borde bli positivt överraskad. Du borde inte förvänta sig den stora storleken på spelets grafik eftersom det inte har varit i fokus. Det har dock varit mycket positivt svar på Bridge Builder, så du kanske vill kunna njuta av det också.

Download Bridge Builder til Mac
Se Bridge Builder til Mac på video :
Screenshots
Detaljerad information om Bridge Builder til Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Alex Austin

Inkom datum:
27-09-2012
Plattform:
Mac OS

Storlek:
1.111 Mb

Uppdaterad datum:
14-08-2019
0