Program » Tweaks » Diskrensning

BleachBit (Svensk) last ned
4 0 5371  

Med BleachBit, som är ett gratis open-source verktyg, kan du enkelt göra mer plats på din dators hårddisk. Programmet är på svenska och du kan ladda ner det här.

Det är inte ovanligt att program lämnar filer och andra spår efter sig i din PC. Program som Internet Browsers eller Windows självt är duktiga på detta. Filerna ligger naturligtvis där av en anledning men efter en tid kan det vara en tanke att rensa lite, då funktionen ofta blir sämre ju större dessa filsamlingar blir. Då kan man fundera över att testa BleachBit, vilket vi har gjort.

Gränssnittet är enkelt och eftersom det finns på svenska blir det ännu tydligare. Till vänster väljer man enkelt vilka filer som BleachBit ska söka efter och städa bland. Efter det klickar man bara igång genomsökningen i överdelen av programfönstret, klart. Det bästa med programmet är ändå att det har ett så stort stöd för olika applikationer som FireFox, Chrome, Skype etc. Och för dig som är lite mer kunnig finns det även möjlighet att skriva egna skript.

BleachBit är ett användbart verktyg. För dig som vet hur du tömmer Windows cache eller Intenet Explorers browser historik kanske det är överflödigt men med BleachBit får man allt på samma ställe så man snabbt kan rensa ut allt och i enormt många oilka program.

Download BleachBit (Svensk) 1.0
Screenshots
Detaljerad information om BleachBit (Svensk)
Typ:
Freeware


Producent:
Andrew Ziem

Inkom datum:
05-06-2014
Plattform:
Windows

Storlek:
6.4 Mb

Uppdaterad datum:
31-07-2014
0