Program » Datasäkerhet » Säkerhetspaket

BitDefender Total Security last ned
5 0 2631  

BitDefender Total Security skyddar din dator från alla hot som lurar på Internet samtidigt som din dator underhålls och säkerhetskopieras.

Säkerheten hos vår dator är en av de viktigaste aspekterna av våra dagliga liv, vi måste komma ihåg att ta hand om. Datorn har blivit navet där de flesta av våra aktiviteter äger rum idag, och därför finns det också stora mängder känslig information som andra inte borde ha.

Människor ute på Internet är väl medvetna om detta, och det finns många som tjänar stora summor pengar, som stjäl denna information för att sälja dem. Andra föreslår mer extrema metoder, såsom att hålla din dator och filer gisslan till ett större lösenum. En sådan stressig situation borde inte sluta, och lyckligtvis finns det också åtgärder du kan vidta för att säkra.

Med BitDefender Total Security som din allierade kan du använda din dator säkert och lugnt utan att oroa dig för snygga saker bakom skärmen du har inget att göra med det.

Skanna ditt system djupt och rengör det för all oönskad skadlig kod, antivirus etc.

När ett virus smyger in i ditt system, har de en tendens att dölja var du inte kan få tag i dem eller skulle ha drömt att de kunde gömma sig. Efter årtionden av utveckling har tillverkarna bakom sådana virus blivit klokare och anpassat till moderna tider. Därför är det lika skarp programvara att snyta ut dem och utrota dem.

BitDefender Total Security är ett sådant program som kan hantera detta. Du kommer att få några olika alternativ för att skanna ditt system (sk systemskanningar) för virus, skadlig kod etc. Först och främst kan du använda en snabbsökning. Quickscan skrapar ytan på systemets filer för att hitta skadliga element. Det är valet att utnyttja om du är upptagen eller bara vill göra en snabb ytsökning. Det rekommenderas dock att du utnyttjar den mer djupgående skanningen. Det tar lång tid, men allt finns också, och du kan pryda dig med ett hälsosamt och hälsosamt system.

Håll ditt online beteende hemligt med VPN

BitDefender Total Security levereras också med en VPN. Vad är en VPN och vad används det för?

VPN står för Virtual Private Network och är ett verktyg som många använder för att maskera vad de gör på Internet. Det är särskilt smart om du vill undvika de många algoritmerna på webbplatser som avlyssnar din information och beteende när du besöker sidorna.

Visste du att alla som vill kan fråga din Internetleverantör om vad du gör online? Informationen är inte skyddad, vilket är en skam. Men med en VPN är dessa data inte med din ISP, just för att du kör genom en privat anslutning där informationen inte lagras. Och den anslutningen lagras också i ett annat land, så det ser ut att till exempel en i Italien letar efter saker och inte du.

Advanced Threat Defense och vad det betyder

"Threat Prevention" är filosofin bakom alla antivirusprogram, men inte många tar det så allvarligt som BitDefender Total Security.

Naturligtvis är BitDefender Total Security försiktig med normala virus, men programmet gör också mycket mer för att skydda ditt system. Du kan till exempel söka efter svagheter och sprickor i ditt system: typiska platser där en skadlig fil kan smyga in och skapa kaos. Om programmet hittar det här på vissa ställen, kommer de omedelbart att repareras och säkras.

Något annat om BitDefender Total Security, vilket är otroligt trevligt att ha till hands, är dess ransomware-skydd. Ransomware är en virusinfektion som tar kontroll över ditt system. Vanligtvis kommer det att debitera dig pengar för att få deting; Systemet låste upp igen, men det finns inget som hindrar dem från att göra det om och om igen. Men här går BitDefender Total Security in och hindrar dem från att göra det.

Sofistikerat skydd mot skadlig kod ingår också. Malware är ett program som maskerar som något användbart och oskyldigt på ditt system, men bakom fasaden stjäl du din information och infekterar stora delar av ditt system. De kan vara svåra att kategorisera för det otränna ögat, men med BitDefender Total Security får du en uppsättning tränade ögon som kan spåra det direkt. Med programmets anti-malware finess är det inte heller ett hot.

Tillsammans med BitDefender Total Security, skyddas du också online. Det heter inte Total Security för ingenting. Med sin Online Threat Prevention, knackar programmet i en stor moln databas som går in och skyddar dig från alla onlinetrisker med komplicerade algoritmer. Det kan vara phishing-e-postmeddelanden som kommer att locka dig att ladda ner en infekterad fil, eller det kan vara ett popup-fönster från en webbplats som också försöker smyga någonting i din dator.

Skydda din integritet från främlingens ögon

BitDefender Total Security, som jag sa, skyddar din integritet mycket, inklusive VPN, som du kan läsa ovanstående. Men det finns också många andra olika funktioner som hjälper dig med detta.

Till exempel finns det webbkamera skydd. Det har hänt mycket i de senaste tiderna att människor hackar andras webbkameror för att spela in dem och spionera på dem. De registrerar det och använder det som en utpressning. I alla fall är det trevligt att vara säker på att ingen tittar igenom din webbkamera. Med BitDefender Total Security kan du få den där sinnesfridan.

När du tar bort filer antar du ganska förståeligt att de har tagits bort för alltid. Detta är dock inte fallet. Filen kanske inte visas på din dator, och du kan inte hitta den på skrivbordet eller i en mapp. Men det är fortfarande väl komprimerat någonstans. Med en viss typ av programvara kan du återställa sådana filer. Om du inte är intresserad av det, erbjuder BitDefender Total Security en File Shredder, vilket gör filerna oläsliga, om du återställer dem eller inte.

På samma sätt kan du ha filer på din dator, andra har inte tillgång till. Då kan du använda programmets krypteringsfunktion. När du krypterar en fil låser du den med en längre kod så att du bara kan komma åt den.

Optimera ditt system till fullo

Bitdefender Total Security är först och främst ett antivirusprogram som säkerställer ditt system mot attacker mot virus och malware etc. Dessutom kan programmet hjälpa dig att skydda din integritet vilket ger en trygghet i vardagen. Du skulle tro att festen stannade här. Men det gör det inte. Den senaste Bitdefender Total Security kan erbjuda dig en rad verktyg för att förbättra datorns prestanda.

Först och främst kan du använda "Oneclick Optimizer". Funktionen går automatiskt in i ditt system för att lokalisera och ta bort onödiga filer. Och det händer bara med ett klick på en knapp. I slutändan kommer du att uppleva ett mer ordentligt system som också går snabbare.

Du kan också använda "Startup Optimizer". Den här funktionen hjälper ditt system att starta snabbare. Om du har många program på din dator kan det börja långsamt. Detta beror på att många program är programmerade att starta samtidigt med ditt system. Med Startup Optimizer, förhindras de flesta program under denna start, eller fördröjas till när systemet är fullt startat. På så sätt borde du inte vänta några minuter för att ditt system ska vara klart att användas.

Med "Diskrensning" får du i princip samma sak som Oneclick Optimizer kan ge dig, bara i en högonplan. Funktionen är utformad för att hitta bra. skrymmande och överflödiga filer på ditt system som inte är nödvändiga. Med dem från vägen går ditt system bättre och mjukare.

Sist men inte minst kan du använda funktionen "Stöldskydd". Den här funktionen är användbar om datorn är försvunnen eller stulen. Det låser automatiskt ner dina filer så att ingen kan komma åt dem. På så sätt behöver du inte oroa dig för obehörig åtkomst till alla dina filer, koder etc.

Säkerhet som ingen annan

Bitdefender Total Security är utan tvekan programmet för dem som vill ha säkerhet på högsta nivå. I denna digitaliserade värld är det inte en dum önskan, men en riktig och förnuftig åtgärd. Du kan inte bara luta sig tillbaka och tänka "det kommer inte vara mig" för att det kommer att vara någon gång, oavsett hur försiktig du är. Därför är det viktigt att ha ett antivirusprogram som inte lurar runt, men som skyddar dig från även de mest avancerade och hotande virusen.

Bitdefender Total Security levererar alla ovanstående samt en mängd andra verktyg som kan göra ditt liv online och din dator mycket bekvämare och säkrare. Och allt behöver bara några klick. Det blir inte mycket lättare.

Den höga användbarheten

En av de unika funktionerna i Bitdefender Total Security är dess mångsidighet och användbarhet. Inte många antivirusprogram idag kommer med så många funktioner som du kan använda för din vardag på din dator. Förutom det vanliga virusskyddet får du också en mängd verktyg för att säkerställa din integritet och optimera din dator för bättre prestanda.

På engelska kallas de "A jack of all trades"; Så något som kan göra allt. Det är ett utmärkt sätt att sammanfatta Bitdefender Total Security. Det finns inte mycket som programmet inte kan göra när det gäller att göra din dator bättre och säkrare.

Användarvänlig design med ett öga för känsla

Antivirusprogram är förmodligen det viktigaste när det gäller programvara för en dator. Om det finns något att installera först är det ett antivirusprogram. Det betyder också att människor från många olika lager och bakgrunder måste kunna använda dem. Därför måste användarvänligheten vara hög, så 83-årige Bente och 13-årige Jacob kan också utnyttja dem.

Detta är utan tvekan fallet för Bitdefender Total Security. De olika områdena där program kan optimera och säkerställa ditt system är enkelt och tydligt delat upp i olika sektioner. Om du vill göra något om integritet, går du helt enkelt in i "Sekretess" till exempel. Varje funktion kompletteras också med en kort och bra beskrivning av vad de verkligen gör. På så sätt får du en snabb överblick över vad programmet kan.

De flesta funktioner kräver bara ett klick på en knapp, och de flesta sker automatiskt. På så sätt kan du låta programmet arbeta själv utan att oroa dig för att göra något fel. Att ha ett sådant förtroende för ett program är alltid en bonus.

Knapparna är stora, lätta att se och färgerna runt är inte för mycket i ditt ansikte, men mer underförstådda och stilfulla i bakgrunden. De glesa färgerna används främst för att markera viktiga funktioner och andra saker att märka. På det sättet känns det som att programmet guidar dig indirekt på rätt väg.

Alternativ programvara

Bitdefender Total Security är inte ett freeware-program (även om du kan prova det i 30 dagar gratis). Därför måste du betala mycket pengar ur fickan varje år för att förnya din prenumeration. Om du inte känner att det finns utrymme i budgeten för det (vilket är förståeligt) finns det också många fria alternativ som också kan säkra ditt systempå ett relativt tillfredsställande sätt.

Ett sådant program kan vara Adaware Antivirus Free. Adaware Antivirus Free är, som namnet antyder, ett gratis antivirusprogram och antimalwareprogram för att skydda din dator mot skadliga attacker. Det är långt ifrån missade samma sofistikerade funktioner som Bitdefender Total Security 2019. Men det här är inte alltid fallet. Om du bara vill ha ett enkelt och gratis antivirusprogram kan Adaware Antivirus Free rekommenderas starkt. Det kan laddas ned gratis här .

Slutsats

Bitdefender Total Security är utan tvekan ett av de bästa antivirusprogrammen på marknaden. Med sitt långa utbud av funktioner och användbarhet kommer du inte att uppleva en situation där du inte kan använda programmet för att optimera eller säkra datorn. Det är inte kul att 500 miljoner människor använder programmet. Det kan endast rekommenderas härifrån.

Download BitDefender Total Security
Screenshots
Detaljerad information om BitDefender Total Security
Typ:
Trialware


Producent:
BitDefender

Inkom datum:
19-09-2008
Plattform:
Windows

Storlek:
23 Mb

Uppdaterad datum:
22-05-2019
0