Program » Apple » Mac

Arranger til Mac last ned
4 0 5127  

Arrangörsprogrammet, som kan laddas ner gratis, låter dig styra alla dina öppna skrivbordsfönster. Läs vår recension här.

En av de funktioner som Windows-användare har kunnat dra nytta av är möjligheten att dela upp två fönster över skärmen. Denna funktion finns dock också för Mac med Arrangör, som också lägger till många andra funktioner som gör det lättare att arbeta med många Windows på skrivbordet.

Alla kan gå med eftersom installationen är otroligt enkel - bara dra Arrangör i datorns lokala mapp med applikationer. Eftersom OSX inte känner till Arrangör bör du högerklicka och godkänna programmet för första gången. Detta visas automatiskt som en ikon i toppmenyn och kan också ställas in för att köra automatiskt vid varje start. Med Arrangörsfunktionalitet kan man nu göra saker med program, inklusive splittring, resizing och snapping dem till kanten av skärmen.

Sammantaget är Arrangör för Mac ett bra program för dem som ofta arbetar med många Windows och program åt gången. Programmet fungerar dock bara på Mountain Lion, den senaste versionen av Apples operativsystem.

Download Arranger til Mac 1.3
Screenshots
Detaljerad information om Arranger til Mac
Typ:
Freeware


Producent:
Bucket o'Mac

Inkom datum:
17-09-2013
Plattform:
Mac

Storlek:
3.876599 Mb

Uppdaterad datum:
19-12-2013
0