Program » Internet » Plug-Ins

AresGalaxy Download Thruster last ned
5 0 4121  

AresGalaxy Download Thruster är ett bekvämt Ares plug-in program som är utformat för att ge en överlägsen nedladdningserfarenhet när det gäller nedladdningshastigheter och internetanslutning. Du har möjlighet att ladda ner programmet här gratis.

Med AresGalaxy Download Thruster kan någon användare, oavsett om han eller hon är bekant med p2p-acceleratorn, förbättra prestanda för hans / hennes nedladdningsprogram utan att göra något annat än att installera programmet.

Programmet kan inte bara automatiskt hitta fler nedladdningskällor utan också optimera datorns bandbredd. Det kan också spara konfigurationen från senaste körningen, automatisk belastning vid start, minimera systemfältet för snabbare och enklare bearbetning och avstängning när alla nedladdningar är färdiga.

AresGalaxy Download Thruster behöver inte användarkonfiguration när den installeras, den ansluts automatiskt till den nationella (lokala) p2p-klienten och identifierar samtidigt vilken typ av internetanslutning du använder för att justera inställningarna i enlighet med detta.

Download AresGalaxy Download Thruster 2.7
Screenshots
Detaljerad information om AresGalaxy Download Thruster
Typ:
Freeware


Producent:
download-thrusters.com

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Windows XP, Vista, 7 & 8

Storlek:
0.8 Mb

Uppdaterad datum:
02-06-2014
0