Program » Datasäkerhet » Anti-Spyware

Anti Explorator last ned
5 0 5833  

Här kan du ladda ner Anti Explorator på svenska i den nya versionen 2.1 – programmet som kan upptäcka och ta bort i stort sett alla former av sabotageprogram, såsom ransomware, trojaner och spionprogram.

Anti Explorator är ett antisabotageprogram som är särskilt utformat för den nordiska marknaden och där är programmet på svenska. Dessutom är många av programmets funktioner anpassade till de typ av näthot som vi ofta stöter på i Norden.

Programmet inkluderar en lång rad funktioner:

  • Skannar PC:n efter sabotageprogram (t.ex. spionprogram) och tar bort eventuella hot
  • Skannar registreringsdatabasen efter skadliga filer. Tar bort oönskade filer och reparerar skadade filer. ondsindede filer
  • Håller din processlista/översikt ren från oönskade program. Stoppar och blockerar program efter användarens egna önskemål
  • Kan blockera sidor som inte är lämpliga för barn (föräldrakontroll)
  • Kan ta bort bannerannonser på webbsidor (annonsblockerare)

Utvecklarna erbjuder dessutom support alla dagar (även över telefon och på helgen/helgdagar), gratis löpande uppdateringar och ett användarvänligt, enkelt och flexibelt program.  

Anti Explorator är gratis att använda, men för en automatisk borttagning av eventuella hot på din PC måste du registrera dig (199 kr). Med andra ord kan du gratis skanna din PC efter sabotage-/spionprogram med Anti Explorator.

Download Anti Explorator
Screenshots
Detaljerad information om Anti Explorator
Typ:
Trialware


Producent:
Anti Explorator ApS

Inkom datum:
29-03-2016
Plattform:
Windows 7, 8 & 10

Storlek:
8.1 Mb

Uppdaterad datum:
03-06-2019
0