Program » Verktyg & Diverse » Återskapa data

Android Data Recovery last ned
5 0 6087  

Återställ förlorade filer från din Android med Android Data Recovery. Programmet hämtas här.

De allra flesta av oss har viktiga och känsliga filer på vår Android, oavsett om det är vår surfplatta eller telefon. Då finns alltid ett antal bilder och minnen som du vill behålla. Skulle du vara så olycklig att du har tappat bort, till exempel bilder. Så, kan Android Data Recovery hjälpa dig att återställa dem. Det kommer att fungera för att ladda ner programmet här, och då måste du ansluta din Android med en USB-kabel. Du kan sedan utföra en skanning för att hitta de förlorade filerna.

Skanningen kan ta lite tid. Men det är bara för att Android Data Recovery är mycket grundlig och djupgående och det är nödvändigt att hitta filerna. Det är inte bara bilder som kan återställas. Men kontaktlistor, meddelanden och andra dokument kan också återställas.

Sammanfattningsvis måste vi säga att Android Data Recovery fungerar som förväntat. Det kan enkelt återställa förlorade data, och omedelbart finns det inga begränsningar för typer av filformat som programmet inte tar upp. Men det borde sägas att programmet kostar 250DKK att använda, men det är ett litet pris om du har tappat känsliga bilder eller andra filer.

Download Android Data Recovery 1.0.6
Screenshots
Detaljerad information om Android Data Recovery
Typ:
Trialware


Producent:
Apeaksoft Studio

Inkom datum:
27-10-2017
Plattform:
Windows

Storlek:
39.6 Mb

0