Program » Underhållning » Hobby och Fritid

AV Voice Changer last ned
4 0 5685  

Ladda ner gratis test av AV Voice Changer-programvaran och återställ din röst så att du inte kan känna igen vänner.

Har du och har ett solidt och erkänt program som kan hjälpa dig att redigera alla dina ljudfiler, men är inte säker på vilket program du ska välja? Om svaret är ja på den här frågan kan du förmodligen bli mer medveten om vilket program du ska använda för att använda i förväg genom att läsa här.

Har du hört talas om AV Voice Changer Software?

Det är ingen hemlighet att det finns många ljudredigerare tillgängliga på marknaden, så det är utmanande att få en överblick över hur olika program skiljer sig åt. Men ändå bör du titta på AV Voice Changer Software om du inte har hört talas om programmet och dess många funktioner än. Men kanske frågar du dig själv varför du borde ladda ner det här programmet i stället för många andra? Genom att välja det här programmet kommer du att kunna ändra och redigera röster, bakgrundsljud och naturligtvis använda vanliga standardfunktioner i ljudredigering. Att programmet tillåter dig att redigera röster innebär att du har en helt unik förmåga att anpassa dina ljudfiler till okunnighet, om så önskas. Den här funktionen i redigeringsverktygslådan har också en underhållande effekt som du kan använda för att förvirra dina vänner med över ett Skype-samtal. Programmet kan också användas för detta ändamål. Super smart. Om du, liksom många andra, tycker att programmet verkar vara ett roligt och effektivt verktyg, finns det ingen ursäkt att inte ladda ner programmet och prova det gratis i 14 dagar.

Ett program som ger bra resultat

En annan anledning till varför du borde välja det här programmet som din föredragna ljudredigerare är att den redan har rykte för att vara ganska populär hos andra användare. Populariteten beror troligen på att användaren kan använda verktyg, som i många fall endast är reserverad för mycket dyra betalningsprogram. Dessutom är programmet känt för att generera högkvalitativ produktion. Med alla dessa funktioner har du en unik möjlighet att redigera och redigera dina ljudfiler så att det färdiga resultatet visas precis som du vill. Även om du kastar dig själv i en redigeringsprocess, oroa dig inte om att det slutliga resultatet kommer att påverka ljudkvaliteten negativt. Men du vill uppleva att ljudet visas skarpare än någonsin. En annan fördel med att välja detta program framför många andra är att programmet innehåller funktioner som passar alla tillfällen: Det finns möjlighet att göra voice-over och röstbubblor för ljud / videoklipp, presentationer, tales, voicemails, voicemails, e- gratulationskort och så vidare. Det finns därför gott om möjligheter att använda programmet i såväl professionella som privata sammanhang. Men om du letar efter ett program vars stavningskompetens är att spela in, komponera, sekvensera eller spela musik på en dator så är Anvii Studio-programmet bara rätt för dig.

Vill du ändra din röst?

Om du vill ändra din röst på både Skype, Yahoo och många av de andra ringerna, är det här programmet utan tvekan programmet för dig. Ändra din röst så att du inte kan känna igen och roa med dina vänner: Du kan både ändra din ton, vibrationer på röst och göra din röst mjukare, varmare och så vidare. Men det här är bara ett urval av tillgängliga funktioner. Du kan också ändra hur du uttalar vokalerna och reducera bakgrundsbrus. Den sista funktionen kan vara särskilt fördelaktig om du tittar på filmer från en fest eller från en semester där det finns många människor runt dig.

Som tidigare nämnts är AV Voice Changer Software en stabil och därför också ett mycket populärt ljudredigeringsprogram, men du har fortfarande möjlighet att ladda ner programmet i 14 dagar utan att behöva spendera pengar på fickan, vilket ger dig tillgång till professionella ljudredigeringsverktyg innan du Beslutar om du vill investera i programmet. Under denna period får användaren det utsökta nöjet att ha tillgång till funktioner som kan efterlikna en persons röst, även skapa djurljud eller byta / byta ute / ta bort röster i sånger, videor och spel. AV Voice Changer Software stöder också alla onlinespel, som Second Life, World of Warcraft, EVE Online, Ringenes Rings Online, Everquest, Counter-Strike, Battlefield 2 och många fler. Den kan även användas med VoIP och Instant Messaging-applikationer som Skype, Ventrilo, TeamSpeak, Yahoo Messenger, MSN Live Messenger, AIM, XFire, Google Talk, Roger Wilco, Net2Phone etc.

Tänk dig att du är någon annanstans

Vem går inte ut och dagdrömmer i tid och går ut? Genom att ladda ner AV Voice Changer Software kan du komma lite närmare för att få ditt dagdröm uppfyllt, eftersom programmet innehåller en funktion som låter dig lägga till ljudeffekter som att vara i en flygplats, till sjöss eller kanske till en festival. Detta verktyg kan ge dina ljudfiler effekter som du inte trodde var möjliga, vilket ger dig en känsla av att vara närvarande någon annanstans än du verkligen är. Med andra ord finns det en mängd möjligheter att drömma bort till en annan verklighet med detta ljudredigeringsprogram.

Slutsats

Sammanfattningsvis är AV Voice Changer Software ett program för dig som letar efter ett verktyg som kan redigera ljud och lägga till effekter som kan vara fördelaktiga i ett privat och professionellt sammanhang. Programmet är känt att vara populärt hos användarna, vilket inte är utan anledning: användaren får tillgång till funktioner som ger en mycket speciell och unik användarupplevelse. Men vad som särskiljer programmet från andra är att du som användare kan ändra, ersätta och ta bort röster i låtar och videor, men även när du pratar med vänner över Skype. Denna röstfunktion är så avancerad att det inte verkar som om du pratar. Dessutom innehåller programmet ett verktyg som ger dig möjlighet att lägga till effekter så det låter som ljudinspelning sker någon annanstans. Med andra ord kan du lugnt använda sig av programmet: Det är populärt, garanterar resultat av hög kvalitet och innehåller några effekter.

Download AV Voice Changer 7.0.62
Screenshots
Detaljerad information om AV Voice Changer
Typ:
Trialware


Producent:
Audio4Fun

Inkom datum:
26-01-2015
Plattform:
Windows

Storlek:
16.2 Mb

Uppdaterad datum:
12-09-2018
0