Program » Multimedia » Mediaspelare

AVS Media Player last ned
4 0 5688  

Ladda ner AVS Media Player gratis här och titta på videor i nästan vilken filtyp som helst.

Är du i en situation där du saknar en pålitlig och mångsidig mediepresentant?

Vi älskar alla att titta på film, lyssna på musik och visa bilder till våra vänner och nära och kära, men naturligtvis krävs det något att spela / visa allt med.

Windows levereras redan med programvara för dessa ändamål, men det finns separata alternativ på marknaden som kan göra alla saker som Windows erbjuder, och så vidare.

Ett sådant program är AVS Media Player.

Se filmer och hör musik i alla tänkbara format

Har du någonsin laddat ner musik från webben, men den har kommit i ett format som din dator inte kan spela? Då måste du ladda ner ett program för att konvertera filen till ett acceptabelt format och det tar tid och frustration.

Med ett program som AVS Media Player behöver du inte hantera den kattsmärtan alls. Programmet accepterar nästan alla tänkbara bildformat och videofiler i galaxen. Detta inkluderar Flac, M4A, OGG, AAC och många fler.

Ljudfiler, filmer, bilder - alla kan visas med ett enda program, så att du inte behöver en mellanhand för att din media ska fungera.

Det finns också en trevlig biografinställning som innehåller surroundljud (om du har högtalarna för det) så att du verkligen kan känna att du är i en biograf när du tittar på film.

Det är också möjligt att skapa ett bildspel av dina bilder så att du kan visa dem för dem som borde vara intresserade av ett trevligt och elegant sätt.

Väl utformad design med smak

AVS Media Player har en ganska lätt att förstå design som inte borde lämna för mycket förvirring i ditt sinne. Användargränssnittet i sig delas logiskt så att du kan se vad som är vad. Knapparna för de olika funktionerna sitter också fint tillsammans på ett ställe, och när du flyttar musen över dem får du veta vad de är till för.

Det finns dock inget sätt att anpassa själva designen i programmet. Så du kan inte flytta runt de saker du vill ha. Det är en frustrerande kunskap, men inte på något sätt en avtalsbrytare.

Dessutom bör man också förvänta sig annonser från tillverkarens andra program när man använder programmet. Det kan förväntas när det är gratis, och tack och lov är det bara att marknadsföra sina andra produkter, och inte många slumpmässiga saker du inte behöver.

Alternativ programvara

Om du vill prova en annan mediaspelare finns det många kandidater att välja mellan. Här visar vi någon som upprepade gånger har nöjda sina användare. Programmet som granskas är VLC Media Player. I VLC Media Player får du en stabil och pålitlig mediaspelare som kan utföra de allra flesta uppgifter du ställer in programmet.

Du kan titta på videor och filmer i många olika format, och det gäller även musik. Designen är enkel och självförklarande, så det borde inte heller vara några problem. VLC Media Player kan laddas ner gratis här.

Slutsats

AVS Media Player är en solid och pålitlig mediaspelare som stöder en mängd olika format när det gäller video och musik. Det gör det till en bra kandidat för dig att ladda ner media från webben och få dem i många konstiga format. Även om Windows Media Player idag gör många av de saker som AVS Media Player också kan göra, är det fortfarande en solid programvara som fungerar snabbt och oklanderligt. Därför kan det bara rekommenderas.

Download AVS Media Player
Screenshots
Detaljerad information om AVS Media Player
Typ:
Freeware


Producent:
Online Media Technology Ltd.

Inkom datum:
28-01-2015
Plattform:
Windows

Storlek:
83 Mb

Uppdaterad datum:
11-09-2019
0