Program » Apple » iPhone

4Media iPhone Ringtone Maker last ned
5 0 3610  

4Media iPhone Ringtone Maker är bara programmet för dem som vill använda sin favoritlåt som ringsignal, eller till dem som bara är trött på att betala för ringsignaler. Ladda ner programmet gratis här.

Det är super enkelt och intuitivt att skapa en ny ringsignal för din iPhone med 4Media iPhone Ringtone Maker. Det användarvänliga gränssnittet gör det lätt att hantera din ringsignal. Lägg bara till filen och klicka på exportknappen. Då har du en ny ringsignal.

4Media iPhone Ringtone Maker konverterar alla kända video och ljudformat som AVI, MPEG, WMV, DivX, MP4, H.264 / AVC, AVCHD, MKV, RM, MOV, XviD, 3GP, WMA, WAV RA, M4A och MP3 till M4R till iPhone ringsignalformat. Programmet är lätt att använda och du kan skapa en ringsignal från nästan vilken ljudkälla som helst och ladda upp den direkt till din iPhone. Du kan ladda upp till iPhone, iPhone 3G och iPhone 3GS, samt iPhone 4.

Du kan lägga till effekter på din ringsignal för att anpassa den. På så sätt kan du använda den här melodin från din favoritlåt, som du föredrar, som din ringsignal.

Download 4Media iPhone Ringtone Maker 2.0.1.1225
Screenshots
Detaljerad information om 4Media iPhone Ringtone Maker
Typ:
Shareware


Producent:
4Media Software Studio

Inkom datum:
30-11--0001
Plattform:
Windows 7, XP & Vista

Storlek:
19.64 Mb

Uppdaterad datum:
27-04-2017
0