Blogg » Skydda dina tillhörigheter

Det är viktigt att ta hand om sina personliga föremål, vare sig det handlar om fysiska saker eller sina digitala objekt. De måste skyddas och lagras så att de inte kommer i orätta händer, för det kan innebära en katastrof. Denna artikel berör dels datorsäkerhet, men också säkerhet av dina materiella saker utanför den digitala världen. 

På sidan här  kan du ladda ner en mängd olika program och spel. Ta hjälp av ett antivirusprogram för att skydda dina viktiga filer eller ladda ner ett säkerhetspaket, som t.ex. Norton Security, som skyddar dig mot både virus, spionprogram och hackare. Detta program  kan också göra säkerhetskopior åt dig. BraFiler tänker också på dina barn; ladda ner program som blockerar webbsidor som är olämpliga för barn. Kanske har du drabbats av ett ransomware och fått alla dina filer krypterade? Ladda då ner ett program som kan återställa förlorade filer. 

Har din dator börjat gå lite långsamt? Ladda då ner ett optimeringsprogram eller skaffa nya drivrutiner och din dator blir som ny igen. Alla drivrutiner är gratis att ladda ner. Vi har också ?era program med funktioner för automatisk uppdatering av dina drivrutiner, t.ex. DriverScanner

Vi riktar oss både till PC- och Mac-användare. Kolla in våra avdelningar med produkter för iPad, iPhone och iPod.


Offline lagring

Nu har du tagit hand om den digitala biten. Låt oss nu komma med ett förslag på hur du kan lagra också dina fysiska föremål. Är du på väg att flytta, har ont om utrymme hemma eller behöver renovera något? City Self-Storage erbjuder de förråd helt efter dina önskemål. Utöver privata förråd, erbjuder de även förråd för företag. Så ta hjälp av City Self-Storage för att expandera och effektivisera din verksamhet.

De har ett brett utbud av förråd i olika storlekar och för olika behov. Lagringstiden är också mycket flexibel; hyr ett lager från en vecka till flera år, med fri tillgång alla dagar mellan 06 och 23. Ditt förråd skyddas också med dörrlarm och kameraövervakning. Du kan boka direkt på nätet och i deras nätbutik kan du också köpa flyttlådor och annat material. De erbjuder också gratis lån av släpvagn.