Blogg » De bästa tjänsterna för sms-lån online, budgetering och generellt bättre ekonomi för din mobil eller dator

Annons

Din mobiltelefon och laptop, tablet eller dator är ett av de mest användbara verktygen du har. Speciellt i den nuvarande, globalt rådande situationen är användningen av denna teknik ett sätt att hålla sig uppdaterad dygnet runt på.

En fördel med att vi kan hålla oss uppdaterade 24/7 är att vi kan hålla koll på ekonomin. Både vår privatekonomi och den globala ekonomin.

Genom applikationer för din mobiltelefon eller tjänster online så kan du hålla dig uppdaterad, lära dig att budgetera, ta lån, investera i aktier eller helt enkelt förbättra din ekonomiska tillvaro. Fortsätt läsa för att se vårt bud på de bästa tjänsterna för mobilen samt datorn!

Vårt bud på topp tre mobilapplikationer och hemsidor för bättre ekonomisk översikt:

Loanscouter: Den här hemsidan är riktigt bra för dig som letar efter ett sms-lån, eller andra typer av lån. De listar långivare i Sverige, baserat på varaktighet på lånet, lånebeloppet och hur effektiv räntan är. Om det är ett sms-lån du letar efter, så kan även Bastasmslanonline.se vara bra att utnyttja.

Tink: Tink är nog den största ”håll koll på din ekonomi”-appen på marknaden idag. De erbjuder sina användare en överblick över sin ekonomi, och tillåter kunder att koppla sina bankkonton och kort till appen. På så sätt kan du få en översikt över utgifter, samt lära dig att spara bättre. En perfekt app för dig som gillar att ha kontroll över ditt liv.

Oanda Forex Trading: Vi var tvungna att nämna denna unika appen också. Dessvärre är den på engelska. Den är designad för investerare, men det finns även ett demoläge som är perfekt för de som aldrig investerat innan. Detta demoläge låter sina användare använda låtsaspengar för att göra investeringar genom att köpa och sälja valutor. På så sätt kan man lära sig grunderna för bra investering!

Sammanfattning

Sammanfattningsvis så finns det en mängd olika webb- såväl som mobilapplikationer och tjänster med olika syften. Beroende på vad du vill göra; ta ett lån, lära dig investera eller få ordning på din ekonomi, så finns det något som passar dig. Listan ovan är bara en rekommendation, men genom att googla eller fråga vänner och familj kan du hitta något som passar just dig bäst!

Har du bestämt dig för att få en överblick över din ekonomi och komma igång med sparande, investering eller låna pengar så är du på rätt väg!