Blogg » Bra att veta innan du köper vibrerande trosor

ANNONS

De senaste åren har det uppstått en hype kring vibrerande trosor. De är precis som det låter, ett par vanliga trosor som med hjälp av en elektronisk enhet kan vibrera för ökad stimulans för kvinnan. Vibrationen kan styras med en extern fjärrkontroll som exempelvis partnern kan bestämma över. Det gör att man kan använda vibrerande trosor på offentliga platser då det inte syns för utomstående. Det finns en stor spänning i att sitta på en restaurang med din partner och ge henne en orgasm samtidigt som hon försöker dölja det från andra gäster såklart. 

Men det finns vissa saker att tänka på och se upp med när du köper vibrerande trosor då långt ifrån alla varianter uppfyller förväntningarna.

 

Gör research innan du köper

Se upp för "one-size-fit-all" varianter som många påstår sig vara. Som vi alla vet är det omöjligt med något som passar alla. Kvinnor har olika kroppsform, storlekar och vad man gillar. Det finns helt enkelt ingen variant som passar alla.

Kontrollera också hur mycket av stretch trosorna har. Om de sitter för tajt eller för löst kommer det inte vara bekvämt eller kul att bära dem. Många varianter har också band på kanterna som gör att de inte faller ner. Tänk på att själva vibratorsenheten gör att trosorna blir tyngre än normala trosor, så det finns en risk för just detta om de är för tunga.

Både spets och vanliga trosor finns tillgängliga. Trosor är det bästa valet om du vill bära en kjol. I själva fickan där vibratorn ligger kan man hos vissa typer byta själva vibrationsenheten om du vill pröva en ny typ. 

Det finns trosor på marknaden i alla prisklasser och med olika kvalitet. Undvik att handla den billigaste varianten online då risken finns att de inte bara uppfyller dina krav och är sköna, men att de också kan vara direkt hälsofarliga. Själva vibrationsenheten ska vara tillverkad i plast eller silikon för att vara godkänd för kontakt med hud.

Inte alla vibrerande trosor kan styras med en fjärrkontroll, så dubbelkolla att en fjärrkontroll verkligen medföljer. Både för att det är mycket roligare men även för att det är skönt att kunna stänga av dem när du vill utan att behöva dra av dig byxorna.

Det sista att titta efter är storleken och kraften i enhetens motor. Ju mindre enheten är desto lättare att bära trosorna men det leder också till en svagare motor med mindre vibrering. Därför behöver man göra en avvägning vad som är viktigast.