Artikler » De fem bästa gratis spelen på Steam

De fem bästa gratis spelen på Steam

De fem bästa gratis spelen på Steam last ned

Det kan vara dyrt att spela en dator, och det är inte alltid att budgeten tillåter att spendera pengar på de senaste speltitlarna. Tja, har Steam ett stort spelbibliotek, och här är också en stor mängd gratis spel. Men man bör alltid vara försiktig med gratis spel, eftersom många av dem har mikrotransaktioner, för det är trots allt gratis. Det är därför vi hittade våra fem favoritspel på Steam, som är helt gratis att spela och innehåller inte mikrotransaktioner som ger köparen fördelar.


 


1. Exilens väg


Path of Exile är ett actionfyllt rollspel som kastar dig i en värld fylld av monster som kommer att krossa. Om du är bekant med Diablo- spelet , vilket är Path of Exile, är det lätt att komma in i det, eftersom det nästan eller mindre spelar ut.Du börjar med att välja ett tecken och de enskilda tecknen har olika former av strid. Man kan inkludera välj en bågskytte, trollkarl eller en krigare. När din karaktär väljs, börjar du på en sandstrand där du inte har någon utrustning. Det finns många zombies att dödas för att nå en by. Hela stranden scenariot är upprättat så att du introduceras till de olika spelelementen. Men för att sammanfatta är det väldigt enkelt att döda monster, och om du har tur, slänger dessa monster ut olika utrustning som du kan använda för att förbättra din karaktär. Det finns också många chefer som försöker stoppa dig på vägen. Spelet är således ett mycket typiskt rollspel, men den välskrivna och engagerande historien gör spelet unikt.


 


2. Warframe


Kanske rollspel inte är för dig, och det är också ganska rättvist. Men om så är fallet är Warframe ett bra alternativ. Warframe är ett skjutspel och det är full av action. Spelet har utvecklats med multiplayer i åtanke, vilket innebär att det inte finns något att göra ensam. Lyckligtvis har Warframe stora mängder spelare så att du snabbt kan hitta ett multiplayer-slag att gå med.Hur man attackerar dina motståndare är upp till dig, du kan stanna i bakgrunden och skjuta dem ner en efter en - eller storma framsidan med de mest förödande vapen som spelet tillåter. Warframe är en action skryta där du ofta sitter på stolens kant i spänning.


3. Dota 2


Dota 2 är ett av de mest populära spelen i e-sportscenen, och det är ganska förståeligt. Spelet är i genren MOBA ( Muliplayer Online Battle Arena ) och en stark konkurrent för ett annat välkänt MOBA-spel - Legends League.Dota 2 är bara online och multiplayer-orienterad, och innan du slår in i slagfältet måste du fatta några beslut. Det viktigaste är att välja sin karaktär, för när du väl valt din karaktär måste du spela det tills matchen är över. Det finns många olika att välja mellan och de har alla unika egenskaper. Vissa av dem kan kasta magi, andra är mer inför fienden.


 


4. Neverwinter


Neverwinter är ett gratis multiplayer rollspel ( MMORPG) och är relativt populärt. Det finns inte många MMORPG som överlever efter frisläppandet, men Neverwinter skiljer sig från konkurrenter inklusive eftersom spelet har ett antal spännande spelelement, som vi inte har sett tidigare.Neverwinter är en källa till den populära spelserien Neverwinter's Night, som satte tonen för denna MMORPG, precis som Warcraft ställde tonen för World of Warcraft. Neverwinter är en mycket typisk MMORPG på många områden, men är helt unik för den enorma världen. Det borde sägas att denna värld inte är öppen på samma sätt som i liknande spel. För att möta de olika utmaningarna är en knuten till de enskilda områdena där utmaningen är. Du kan inte resa som sådan. Men det betyder också lättare tillgänglighet, eftersom du snabbt kan komma in i stridens värme.


 


5. Paladins


Paladins har över 25 miljoner spelare, och är ett gratis lagbaserat skjutspel. Spelstilen påminner mycket om den populära Overwatch. Den vanligaste är fem lägenfem där du har olika uppgifter som måste göras för att vinna rundan - och i slutändan matchen. Innan du slår en match måste du välja vilket tecken du vill spela, vilket är ett upprepat tema för senaste datorspel. Karaktärisera dina egna unika egenskaper, till exempel Man kan välja en som gör mycket skada, en som läker, eller en som kan absorbera skadan för att försvara sina lagkamrater.Paladins har ett stort fokus på konkurrens och har därför ett väljusterat rankningssystem, så du placeras mot motståndare som är lika bra som dig. Dessutom växer e-sportscenen i Paladins, och detsamma är prispotten, så om du kan se dig själv som en e-sportstjärna, kom ihåg från början.