Artikler » Advanced SystemCare fungerar nu även med Windows 8

Advanced SystemCare fungerar nu även med Windows 8

Advanced SystemCare fungerar nu även med Windows 8 last ned

San Fransisco, 26 mars 2012. IObit, tillverkarna bakom Advanced SystemCare, har nu meddelat, att deras mest populära program, Advanced SystemCare, fungerar med Microsofts nya Windows 8. Detta innebär att användare redan nu kan köra Windows 8 Consumer Preview med förbättrad prestanda.

Windows 8 operativsystem är ännu lite snabbare än tidigare versioner av Windows. Det innehåller även en mängd interaktiva lösningar och ser till att din dators prestanda är på top. Allt detta tas dock till en helt annan nivå om du samtidigt väljer att använda Advanced SystemCare, som både skyddar, reparerar, rensar och optimerar Windows 8 datorer med ett enkelt klick.

"Vi har arbetat oavbrutet med att få en djupare förståelse hur Windows 8 fungerer. In i minsta detalj. Advanced SystemCare har anpassats efter våra resultat och fungerar med Windows 8 som handen i handsken". Detta säger ägaren, Kevin Zhous, som även är marknadschef för IObit. Genom att redan nu har en version av Advanced SystemCare klar till Windows 8, tänker IObit även, att det kommer smitta av sig och ge spin-off effekter på Windows 8 framgång. Användarna kommer nämligen uppleva systemet som snabbare och mer stabilt med Advanced SystemCare installeret.

Ladda ner Advanced SystemCare till Windows 8 gratis


Här på BraFiler.se har vi länge haft Advanced SystemCare på hyllan och nu har vi även den senaste versionen, som fungerar med Windows 8. Du kan hämta Advanced SystemCare till Windows 8 här.

Vi vill även rekommendera, att prova den profesionnella versionen av programmet. Prova Advanced SystemCare Pro gratis här.


Om Advanced SystemCare


Advanced SystemCare är ett enkelt sätt att höja datorns prestanda på. Programmet rensar, reparerar och optimerar din dator. Man kan se det som att du alltid har din privata it-tekniker vid din sida. Fler än 130 miljioner användare har redan laddat ner Advanced SystemCare.

Om IObit


IObit blev startade upp 2004, och har sedan dess utvecklat program för att höja säkerheten och prestandan på datorer. IObit tillhör de mer erkända tillverkarna med mer än 100 utmärkelser och 130 miljioner nerladdnnigar internationellt.