Artikler » Översikt av Adobe Photoshop Lightroom

Översikt av Adobe Photoshop Lightroom

Översikt av Adobe Photoshop Lightroom last ned

Designad som en komplett lösning för organisering, redigering och för exportering av fotografier och digitala bilder, är Photoshop Lightroom från Adobe ett funktionsrikt och inte destruktivt (försämrar inte bildernas kvalitet) bildredigeringsprogram, som passar alla typer av efterbehandling av dina bilder.


Köp Adobe Photoshop Lightroom


Utöver förbättringar av prestandan och utbudet av funktioner, innehåller den senaste versionen av Adobe Lightroom smarta funktioner.


Facial Recognition (ansiktsigenkänning)-teknologin används nu för att hjälpa till att organisera och få tillgång till dina bilder med personer på ett snabbt sätt – och de samlade uppdateringarna av programmets prestanda ökar bearbetningen och hastigheten vilket gör att du kan arbeta professionellt med dina bilder.


Samtidigt som efterbehandlingens arbetsflöde förbättrats, ger dig den här versionen av Lightroom även möjlighet att skapa avancerade videobildspel med ditt eget bildspråk, och producera HTML5-kompatibla webbgallerier för att dela ditt arbete på mer dynamiska sätt.


Utbudet av funktioner, som är unikt för Adobe Lightroom, fulländar den redan imponerande verktygslådan, som fanns i de tidigare versionerna av Adobe Lightroom, innefattat Previews för arbete med dina foton när du är offline från ditt bibliotek, praktiska funktioner för redigering , Develop-inställningar för användning av enklickseffekter till bilduttrycket, en Advanced Healing Brush för intelligent retuschering av fotografier och ett brett sortiment av valmöjligheter för delning och export.


HDR Merge är ett smidigt tillvägagångssätt för komposition av exponeringar i en enkel ram för att uppnå en utvidgad dynamisk räckvidd med skugg- och belysningsdetaljer. Det här verktyget hjälper dig att upprätta löpande skapade bildeffekter efter varandra och hitta det genomsnittliga exponeringsvärdet för varje – för att skapa naturliga eller surrealistiska effekter.


Panorama Merge hjälper till att sätta ihop flera bilder, innefattat råbilder, för att skapa ett brett område av visningspanoraman. Det här verktyget bidrar till att upprätthålla en hög detaljrikedomsgrad och förhindrar oönskade förvrängningar och öppningar, eller överlappningar mellan ramar.


Ansiktsigenkänning är en utomordentlig lösning för etablering av upphovsrätt till foton på särskilda personer utan att man behöver använda metadata, taggar eller nyckelord. När ett enskilt ansikte väljs ut kan Lightroom 6 söka efter bilder på samma person i hela ditt bibliotek för kategorisering och gruppering.


Den uppdaterade versionen av Advanced Video Slideshows hjälper till att skapa en elegant multimediepresentation av dina fotografier, videor och musik som kan förbättras ytterligare genom att använda visuella effekter, såsom panorering och zoom.


För delning av ditt arbete online kan HTML5-kompatibla webbgallerier skapas för visning av dina fotografier och bilder på ett mer elegant och interaktivt sätt, och är kompatibelt med de flesta webbläsare på datorer och mobiler.


En pålitlig Filter Brush erbjuder mer exakt kontroll beroende på hur dina bilder påverkas vid användning av Graduate- eller Radial-filter. Brush kan användas för att justera filtrets mask och lägga till eller ta bort effekter från specifika delar av ramen.


Lightroom är kompatibelt med både Macintosh och Windows. Efter köpet av den här nedladdningsbara versionen, kommer ett mejl skickas till dig innehållande en unik licensnyckel för aktivering av programmet.


Köp Adobe Photoshop Lightroom