Program » Tweaks » Diagnosera

PC Speed Maximizer (Svensk) last ned
2 0 5221  

Här hittar du en utvärdering av programmet PC Speed Maximizer, du kan även ladda ner en gratis demo av programmet. Frågan är - gör programmet din dator snabbare?

Det korta svaret på den frågan blir tyvärr, nej. PC Speed Maximizer har många begränsningar om man jämför med betalversionen men vi är inte imponerade. De förändringar som görs i datorn kan lätt göras med andra program som dessutom är gratis.

I den första genomsökningen som PC Speed Maximizer gör när man startar programmet, hittades mängder av fel. För att programmet ska rätta felen krävs det att man betalar hundratals kronor. Problemet för användaren är ju att man inte vet om det kommer bli någon skillnad. PC Speed Maximizer finder gör dessutom en hel del ändringar som man enkelt och gratis kan göra själv i sin dator, exempelvis ta bort att vissa program startar tillsammans med datorn etc.

Sammantaget tycker vi inte att PC Speed Maximizer är något att lägga tid och pengar på. Det finns billigare program som gör samma sak, till och med gratis. CCleaner är ett exempel på ett gratis program som gör samma sak.

Download PC Speed Maximizer (Svensk) 3.2
Screenshots
Detaljerad information om PC Speed Maximizer (Svensk)
Typ:
Freeware


Producent:
Avanquest Software

Inkom datum:
17-01-2014
Plattform:
Windows

Storlek:
3.9 Mb

Uppdaterad datum:
20-01-2017
0